2777
2789
عنوان

روز مرگ مثلا (پدرم ) دست میزنم و میخندم

| مشاهده متن کامل بحث + 3789 بازدید | 136 پست
اخه فکر میکنن همه مثل همن تو دنیا درک و اگاهی ندارن اکر نور و خوبی هست، تاریکی ام هست

چون قدیم ها هم پدره سر دخترشو گوش تا گوش میبرد

مادره جلو دهن دخترشو میگرفت میگفت صدات برای بابات نرره بالا هیس

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا یه درصد فک نمیکنی کار بری کرده که قابل بخشش نیست ، یه کاری که حتی اسم انسانم نشه روش گذاش چه برس ...

یک سیلی  بخوره   حوری که پرت شه تو در  و خون دماغ  شه  . موهاشو بکشه  

ببینم بازم میاد بگه  پدر هرچقدر  بد باشه   ،پدر است   یا نه

🤍قلب یخی هستم🩶🤍🩵💙خدایا مرسی منُ آفریدی🩵🌎🌀✨💙🦋🩵🌀💎کابر jennifer Lopez هستم ☀️💚🧡💛🏡خدایا شکرت . . .

اخه اسی حتی نمیگه باباش چکار کرده مستقیم نفرین و نم چی

کسی که به این درجه رسیده نمیتونه بگه

چون تعریف یکی دو روز نیست

تعریف کل زندگیه

مگه میشه کل زندگیو تو دو سه خط گفت

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶
نه تو باید منو بفهمی ولی من نمیفهممت😐

چرا؟ مگه بابای همه مثل بابای تو بودن؟ اصلا خیلی خیلی زشته وقتی يکی داره از دردش می‌گه بپری وسط بگی وای ببینید من خیلی خوشبختم. 😐کاش پدرت یکم هم‌دلی و شعور یادت می‌داد.

متاسفم برای این کلیشه های مزخرفکه از بچگی توی مغزمون کردن

شما معمولا پایه ثابت اینطور تاپیکا هستی و همیشه بی حرمتی میکنی به پدر مادرا ... استارتر هم که غیب شد و دلیل و حرفیم نتونست بگه برای حسش 

باز خودت موندی و چندتا دیگه که داغتر از استارتر دارین جو میدین و خیلی مشکوک و هدفدارین به نظرم

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید
یک سیلی بخوره حوری که پرت شه تو در و خون دماغ شه . موهاشو بکشه ببینم بازم میاد بگه پدر هرچقد ...

از اون بدتر یه سری نر هایی هستن که بچه هاشون کشتن ، مگه ما کم قتل ناموسی داشتیم 

یجوری گفتی انگار پشت دشمنت حرف زدی واقعا تعجب کردم هر طوری باشه بللاخره پدره عاق والدین گردنت میاد

شاید دشمنشه‌. من کم والد ندیدم که آه بچه سراغشون رو گرفته باشه. کم چرت بگید.