واقعا قبول دارم آدم برا شکمش مهمونی نمیره و هر چی جلوش گذاشتن باید بخوره و تشکر کنه ولی بعضی رفتارا هم زشته.خیلی فرقه بین کسی که باهاش صمیمی هستین و دفعه بیستمه داره میاد خونتون با کسی که تازه باهاش فامیل شدین و اولین باره میاد خونتون.اینو هممون میدونیم دیگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با شما موافقم ولی سَبک زندگی ها فرق میکنه، بعضی کاربرا تو یه تاپیک دیگه میگفتن جلوی مهمون برنج و تن ...
اینجاماکارونیم میذارن
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
اون روز شوهرت هیچ عکس العملی نشون نداد یا تو هیچی نگفتی
من خر بودم.احمق بودم.هنوز نمیشناختمش.فکر کردم واقعا شرایطشون جور نبوده و یکی دو ماه دیگه دعوتم میکنه و جلوم غذای درست حسابی میذاره.حتی با ولع میخوردم که خجالت زده نشن
من زیادی خوب بودم.خدا میدونه چقدم تشکر کردم ازشالان دیگه شناختمش مثل خودش برخورد میکنماونم حتما کارا ...
عزیزم هرکسی رو باید مثل خودش باهاش رفتار کنی.ما هر وقت بریم خونی خواهرش یا باباش میدونه شوهرم چی میخوره فورا درست میکنه ی خواهرش سه ماهی میشه ازدواج کردپاگشاش کردم احترامتش کردم چون شوهرش غریبه بود نخاستم ی وقت بهش نیش یا کنایه بزنه بنده خدا چقد تشکر کردن ولی خواهر شوهرم حسابی خوشحال شد