2777
2789

واقعا قبول دارم آدم برا شکمش مهمونی نمیره و هر چی جلوش گذاشتن باید بخوره و تشکر کنه ولی بعضی رفتارا هم زشته.خیلی فرقه بین کسی که باهاش صمیمی هستین و دفعه بیستمه داره میاد خونتون با کسی که تازه باهاش فامیل شدین و اولین باره میاد خونتون.اینو هممون میدونیم دیگه

حالا کاری ندارم برم سراغ پاگشایی خودم

گذاشتی لایکم کن 

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برا خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اول رسم شهرمونو بگم.طرف ما برا پاگشایی عروس حداقل دو تا خورشت و مخلفات سالاد و ماست و دسر نوشابه اینا میذارن.ماهم چهارسال پیش که عقد کردیم هر جا پاگشامون کردن همینطور بود.مثلا برادرشوهرم چلوگوشت و الویه و سالاد ماکارونی و... داد و رسم بعدی اینکه اگه خانواده عروس پاگشا کنن دامادو با پدر مادرش دعوت میکنن.خانواده دامادم عروسو با پدر مادرش میگن.یعنی عروس یا دامادو بار اول تنها دعوت نمیکنن

هنوز فکر کنم دو سه هفته بود عقد کرده بودیم که خواهرشوهرم زنگ زد دعوت کرد برا پاگشایی ولی فقط خودمو دعوت کرد و گفت الان شرایطمون اوکی نیست فعلا فقط خودت بیا بعدا دوباره با پدر مادرت دعوتت میکنم و این پاگشایی اصلیت نیست و از این حرفا(اینو همینجا تو پرانتز بگم که از اون روز چهار سال گذشته و اون پاگشایی اولین و آخرین باری بود که منو دعوت کرد خونش.مامان بابام پیشکش)

خب خب جالب شد

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برا خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
بیشتر ببینید
قبلا یکی دو باری تعریف کردم.شاید خونده باشی

نه نخوندم الان دارم میخونم

بیشتر ببینید

رفتیم سر سفره افطار نشستیم غذاش سوپ بود و الویه.نه خرمایی نه نوشابه نه دوغ سالاد هیچی به خدا.فقط یه کاسه سوپ گذاشت وسط سفره و یه دیس الویه

بعد افطار نه زولیا بامیه آورد نه یه دونه میوه جلوم گذاشت.فقط چای آورد.دیگه خدایی مهمون دوست صمیمی هم باشه دو تا میوه که میذاریم جلوش

من به دل نگرفتم با خوش برخوردی هر چی جلوم گذاشت خوردم چون هنوز خواهرشوهرمو نمیشناختم و فکر میکردم صاف و ساده است و شرایطش جور نبوده و..

بعد افطار میخواستیم برگردیم شهرمون که...

خلاصه روز موعود فرا رسید و با شوهرم و مادرشوهرم رفتیم.اونا اون زمان یه شهر دیگه تقریبا با چهل دقیقه ...

به جای مامان خودش باید مامان بابای شما رو میگفت، خیلی کارش عجیب بوده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید