بچه ها خیلی دلم میخواد یه خونواده داشته باشم😔مامانم خیلی سنگدله بچه هاشو بزرگ کرد تا موقعی که متاهل شدن غذا براشون درست میکرد اما من بچه آخرم مامانم خیلی سنگدله اگه بمیرم هم براش مهم نیست سرشو میذاره میخوابه پدرمم ولمون کرده رفته. خیلی دلم یه سفره میخواد دور هم باشیم😔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
خونه بابام بودم نه اما الان خونه زندگی خودمو دارم راضی ام
انشالله یه زندگی خوب قسمتت بشه عزیزم
دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
همسرم که همیشه ساعت افطار سرکار هستش..اما خودم روزه هستم و پسرم ۷ سالشه و دوتایی سفره آماده میکنیم میندازیم و افطار میکنیم و پسرم از من که روزه ام بیشتر میخوره 😂