2777
2789

حدود ۷-۸ سال پیش یکی از همکلاسی های دانشگاهم ازم خواست براش یه کیف بخرم از شهرمون،پولشو واریز کرد خریدم و بهش گفتم بیاد بگیره، گفت باشه اومدم خبر میدم، بعد نیومد و هر بار من گفتم با اتوبوس بفرستم یا با پست و … هی پشت گوش انداخت،الان چندسال گذشته و قسمت چرم کیف داره پوسیده میشه، چند بار از اشناها سراغشو گرفتم نیست کلا، تلفن هاش خاموشه.

بنظرتون بدمش به یکی استفاده کنه،اگه یه موقع پیداش شد همون پولشو بهش بدم؟؟ چون اگه یه سال دیگه بمونه کامل پوسیده میشه حیفم میاد.

بنظرتون اشکالی نداره بدم بره؟؟

خودش باید پیگیر میشد میگرفت این چندسال،

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از حیث دین، این هم یک نوع راهه، برای اداء دین، چیزی ک عقلاً صحیح باید باشه، درسته

یا مثلاً میتونین بفروشین ک کسی نمی‌خواد، چ کیف بخره، حد اقل ب نیابت از اون بنده خدا خیرات و صدقه بدیم ب درد کسی بخوره . حیف نشه، 

مگه اینکه گرون قیمت باشه

بفروشین پولش نگهدارین براش،

خلاصه ی راه مناسب پیدا کنین،

از حیث دین، این هم یک نوع راهه، برای اداء دین، چیزی ک عقلاً صحیح باید باشه، درستهیا مثلاً میتونین بف ...

میشه منم سوال بپرسم؟ 

ببخشمش؟ اوکی چون تو گفتی میبخشمش😕🫤 خیلی صحبتات با ارزش بود😕........ از وسعت تنهاییم همینقدر بگم ؛ تنها کس من بودی و من ، هیچکس تو...💔

صد البته، بفرما ، در حد وسع خودم خدمتتون هستم،🌸🍃🙏🏻

دوران عقد هدایایی که به دختر میدن مثل هدیه سرعقد طلا باشه و انگشتر و سرویس و.... به امانت داده بود دست خانواده شوهرش اما دیگه بهش برنگردونن و بهد خانم جدا میشه میتونه بابت این کار حلالشون نکنه؟ 

ببخشمش؟ اوکی چون تو گفتی میبخشمش😕🫤 خیلی صحبتات با ارزش بود😕........ از وسعت تنهاییم همینقدر بگم ؛ تنها کس من بودی و من ، هیچکس تو...💔

از حیث دین، این هم یک نوع راهه، برای اداء دین، چیزی ک عقلاً صحیح باید باشه، درستهیا مثلاً میتونین بف ...

ممنونم از راهنماییتون🙏🙏🙏بله فروش هم میتونه باشه،پولش رو یه مدت هم نگهدارم اگر بازم خبری نشد خیرات میدم

دوران عقد هدایایی که به دختر میدن مثل هدیه سرعقد طلا باشه و انگشتر و سرویس و.... به امانت داده بود د ...

صددد البته ، همین سوال که گفتین جوابشه،

مقید کردن هدیه رو ب عروس باشه

و هدفشون این بوده برای عروس باشع

می‌تونه حتی بگیره ،

اگر ارزشمند باشه، از نظر هدیه خلاصه ی قیمت خوب داشته باشه و ما پسش بگیریم  اگر صلاح و مصلحت باشه،،

کم باشه ک درست نیست،

حتی اگر هدیه گفتن مال عروس دومادم

باشه باید حق عروس بدن،،

مگر اقوام دوماد ب دوماد دادن . ک مال دوماده،

صددد البته ، همین سوال که گفتین جوابشه،مقید کردن هدیه رو ب عروس باشهو هدفشون این بوده برای عروس باشع ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون