2777
2789

شوهرم چن سال پیش همجور جنس مصرف کرده همجور

الانم فقط متادون و گل 

روی اسپرمش یعنی چقد تاثیر داشته؟

خیلیم حساسیم موقع رابطه و اصلا بچه نمیخایم  

چون اصلا دوس ندارم قرص اورژانسی بخورم اگه چیزی شد پیشگیری کنیم؟

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا اگه روی اسپرمش تاثیر نداشته باشه و بچه سالم بدنیا بیاد  با وجود پدری معتادآینده ای نداره اگه هم بچه نمی‌خوای چرا باهاش زندگی می‌کنی چه سودی برات داره میتونی شانست رو با یک فرد مناسب امتحان کنی خدا بزرگه خودت رو نجات بده طلاق بگیر نترس

این دنیا هر چه قدرپر از بدی باشه آخر این خوبیه که پیروز میشه
طلاق بگیر آدم چند بار زندگی میکنه

مشکلی نداریم تو زندگیمون

طلاق رو خیلیا دیگه نرمال کردن وقتی با زبون خوش میگم و خودش قبول میکنه ترک کنه

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

اصلا اگه روی اسپرمش تاثیر نداشته باشه و بچه سالم بدنیا بیاد با وجود پدری معتادآینده ای نداره اگه هم ...

ادم مگه احمقه بخاد طلاق بگیره ازدواج کنه با طرف😐

مشکلی نداریم تو زندگیمونطلاق رو خیلیا دیگه نرمال کردن وقتی با زبون خوش میگم و خودش قبول میکنه ترک کن ...

عزیزم درست پیشگیری کن

شانست رو اسپرم تاثیر نداره یهو حامله میشی

کاندو م استفاده کن عالی و بی عوارص

مشکلی نداریم تو زندگیمونطلاق رو خیلیا دیگه نرمال کردن وقتی با زبون خوش میگم و خودش قبول میکنه ترک کن ...

طلاق نگیر ولی لطفا خواهشا کاندوم و قرص همزمان استفاده کن و مرتب . مطلقا نذار پای یه بچه بیاد وسط 

وای توروخدا بگو ترکش کنه حتی شده سختی بکشه بره کمپ آخه گُل و متادون جسم و روح داغون میکنه

میدونم اره داره کم میکنه تا بره یجا برای ترک

طلاق نگیر ولی لطفا خواهشا کاندوم و قرص همزمان استفاده کن و مرتب . مطلقا نذار پای یه بچه بیاد وسط

مشکل این استارتر نگران اسپرم همسرشه و بچه میخواد

ب همان داغ بسوزی ک مرا سوزاندی 

الان اعتیادش مهم نیست اسپرمش مهمه؟میشه روشنمون کنی

من ازتون درباره یچیز دیگه سوال پرسیدم❤