2777
2789
عنوان

📷📷📷📸🖤شب اول قبر داداش فرزادمه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 92639 بازدید | 525 پست
منت سرم میذاری🖤😭🙏🏻دردت ب قلبم. خدا خیرت بده

عزیز دلم

منت چیه؟؟

خدا هر موجودی رو که خلق میکنه یه تایم برای تجربه زندگی بهش میده،بعد از اون تایم برمیگردونتش پیش خودش.

در حقیقت ما که از دنیا میریم بر میگردیم به اصلیتمون.

این خیراتی که من میدم و همیشه فکر درگذشتگانم بخاطر اینه که اونا حس خوبی داشته باشن و بدونن تو این دنیای موقتی فراموش نشدن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمئن باش که جاش خوبه ما هم الان خابیم وقتی میمیریم بیدار میشیم و واقعیت زندگی کردن رو درک میکنیم دلت پر ارامش باشه این مسیر رو همه ما میریم اونجا خیلی بهتر از اینجاست مطمئن باش که دلش نمیخات برگرده رحمت خدا و اهل بیت اونجا غرق در سعادت و خوشحالیش میکنه ما از مرگ ناراحت میشیم چون اطلاعی ازش نداریم اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
خدا رحمتشون کنه عزیزم ولی یه سوال ...شب اول قبر برادرتون هست و شما نی نی سایت هستی ؟؟؟ چطوری تونستی ...

منهم تو این فکر بودم ابجی خدابه سر هیچکس نیاره مرگ داداش رو خیلی سخته حتی تصور کردنش هم چه برسه بمیره گوشی دست بگیره به تایپک ها هم جواب پس بدی نمیدونم مهمونها پس کجااند کی رسیدگی میکنه خدامیدونه شایدهم نا تنی ایست

منهم تو این فکر بودم ابجی خدابه سر هیچکس نیاره مرگ داداش رو خیلی سخته حتی تصور کردنش هم چه برسه بمیر ...

اره والله من یه مشکلی اخیرا واسم \یش اومده حوصله اس ام اس واجب را نداشتم چه برسه این همه تا\یک بزنی و جواب بدی اخه جریان چی میتونه باشه

خدایا شکرت

اره والله من یه مشکلی اخیرا واسم \یش اومده حوصله اس ام اس واجب را نداشتم چه برسه این همه تا\یک بزنی ...

ذهن منهم در گیره به این موضوع شاید واسه آرامش روحش این کارو کرده 

خدا نکنه عزیزم. چرا اینجوری میگی اخه. همیشه در سلامتی و خوشحالی باشی عاقبت بخیر بشی انشالله🤍دع ...

انشالله قربونت برم الهی انشالله فدات بشم انشالله عزیزدلم واسم خیلی دعا کن محتاجم به دعا

ممنونم عزیزم خدا بیامرزه رفتگانتو🖤

شما خواهرشی ؟؟

مادرم و زن عموم مراسمش رو رفتن 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
مریض بودنت از بقیه جوابات مشخصه نیاز به تاکید نیست خدا هم فکر نکنم شفات بده

طرف خودش مریضه میبینه دیگران مثل اون نیستن فکر می‌کنه دیگران مریضن ان. وقتی جنبه و ظرفیت فضای مجازی نداری اجباری به حضورت نیست برو یوتیوب کیدز نگاه کن... یه چیزی در حد خودت. تاپیک مال توعه یا ازت نظر خواستم؟! دنبال شفای قلب سیاه خودت باش بدبخت. 

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
بدبخت تویی که بدبخت از دهنت نمیفته دیگم ریپ نزن نمیخونم سایکو

بختت رو قبول داشته باش، سیاه دلی مثل تو هیچوقت رنگ خوشبختی رو نمی‌بینه مگر تو خواب🤣🤣

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.