moonlover86 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 465 عنوان دوستم محکم زد 188 بازدید | 14 پست پشت گردنم به نطرتون چیزیم میشه 1404/01/05 | 18:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharrjp عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 10330 الان روحت داره حرف میزنه کجای کاری به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 7361 ارع میمیری من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز .. بیشتر ببینیدبستن
moonlover86 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 465 یکی مثل تو شد مرد تو الان تقریبا ۲ ساعت دیگه تمومی ببخشید ولی وقتی نمیدونین کسی که وسواس فکری و پانیک داره همش این سوالا به ذهنش میاد و جز مسخره کردن چیزی بلد نیستی لطفا کامنت نذار
halachibegam عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 166 یکی مثل تو شد مرد تو الان تقریبا ۲ ساعت دیگه تمومی 🤣🤣🤣🤣🤣
bts_army_blink عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 176 ببخشید ولی وقتی نمیدونین کسی که وسواس فکری و پانیک داره همش این سوالا به ذهنش میاد و جز مسخره کردن چ ... بقیه هم گفتن فقط به من میگی؟ بعدام ببخشید کسی که مشکلات روانی داره باید به روانشناس مراجعه کنه نه اینکه توی سایت عمومی سوال های مسخره بپرسه😂
moonlover86 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 465 بقیه هم گفتن فقط به من میگی؟ بعدام ببخشید کسی که مشکلات روانی داره باید به روانشناس مراجعه کنه نه ا ... اولا لحن شما خیلی بدتر از بقیه بود دوما از کجا میدونی من نرفتم روانشناس به شما ربطی نداره کی چه تاپیکی میزنه میتونی نیای داخلش در ضمن اونی که مشکل روانی داره تویی که عقده هاتو تو حرفات پشت یه گوشی خالی میکنی
bts_army_blink عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 176 میدونی سایت عمومی یعنی چی؟ بعدام معلومه کی عقده داره🤣🤣🤣 توهین هم که میکنی اشکال نداره ادب نداشتت رو میزارم پای روانی بودت
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 7361 دعوا نکنین با هم دوس باشین من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز .. بیشتر ببینیدبستن
moonlover86 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 465 میدونی سایت عمومی یعنی چی؟ بعدام معلومه کی عقده داره🤣🤣🤣 توهین هم که میکنی اشکال نداره ادب نداشتت ... فعلا که تو نمیفهمی سایت عمومی چیه. میدونی حق انتخاب چیه؟ توهین کردی توهین شنیدی حرف دهنتو بفهم حوصله ی بحث با بی فرهنگی مثل تورو ندارم