2777
2789

حتما، برای شروع یک تهیه غذای کوچک با یک مغازه 50 متری، موارد زیر را در نظر بگیرید:


**1. تجهیزات آشپزخانه:**


*   **تجهیزات پخت و پز:**

*   اجاق گاز صنعتی (حداقل 4 شعله)

*   فر صنعتی (بسته به نوع غذاهایی که می‌خواهید ارائه دهید)

*   سرخ کن صنعتی (اگر غذاهای سرخ کردنی دارید)

*   دیگ و قابلمه در اندازه‌های مختلف (استیل ضد زنگ)

*   تابه در اندازه‌های مختلف

*   پلوپز صنعتی (اگر پلو ارائه می‌دهید)

*   کباب پز (اگر کباب ارائه می‌دهید)

*   **تجهیزات آماده سازی:**

*   میز کار استیل (برای آماده سازی مواد اولیه)

*   سینک ظرفشویی صنعتی (دو لگنه یا سه لگنه)

*   چرخ گوشت صنعتی

*   میکسر (برای تهیه سس و مواد اولیه دیگر)

*   خردکن سبزیجات

*   ترازو

*   **تجهیزات نگهداری:**

*   یخچال صنعتی (برای نگهداری مواد اولیه)

*   فریزر صنعتی (برای نگهداری مواد منجمد)

*   قفسه بندی مناسب برای نگهداری مواد غذایی خشک


**2. تجهیزات سرو و بسته بندی:**


*   ظروف یکبار مصرف (با کیفیت و مناسب برای غذاهای مختلف)

*   دستگاه بسته بندی (برای بسته بندی بهداشتی و جذاب غذا)

*   سفره یکبار مصرف

*   دستمال کاغذی

*   کیسه های پلاستیکی


**3. تجهیزات ایمنی و بهداشت:**


*   کپسول آتش نشانی

*   جعبه کمک های اولیه

*   لباس کار مناسب و بهداشتی (روپوش، کلاه، دستکش)

*   مواد شوینده و ضدعفونی کننده


**4. تجهیزات اداری و فروش:**


*   میز و صندلی برای کارکنان

*   کامپیوتر و نرم افزار حسابداری و فروش

*   تلفن

*   دستگاه کارتخوان

*   ترازو برای توزین مواد اولیه و غذاها

*   تجهیزات نورپردازی مناسب برای فضای فروش


**5. مجوزها و مدارک لازم:**


*   جواز کسب از اتحادیه صنف رستوران داران و تهیه کنندگان غذا

*   کارت بهداشت برای کارکنان

*   گواهینامه آموزش بهداشت

*   مجوز بهداشت محیط


**نحوه شروع:**


1.  **تحقیقات بازار:** قبل از هر چیز، بازار منطقه خود را بررسی کنید. ببینید چه نوع غذاهایی بیشتر مورد تقاضا هستند، رقبای شما چه کسانی هستند و چه قیمتی ارائه می‌دهند.

2.  **تهیه طرح کسب و کار:** یک طرح کسب و کار دقیق بنویسید که شامل اهداف، استراتژی ها، بودجه، پیش بینی درآمد و هزینه ها باشد.

3.  **انتخاب مکان:** یک مکان مناسب با دسترسی آسان و دید خوب انتخاب کنید.

4.  **اخذ مجوزها:** تمام مجوزهای لازم را از مراجع ذیصلاح دریافت کنید.

5.  **خرید تجهیزات:** تجهیزات مورد نیاز را با توجه به بودجه و نیازهای خود خریداری کنید.

6.  **استخدام کارکنان:** کارکنان ماهر و با تجربه استخدام کنید.

7.  **بازاریابی:** برای کسب و کار خود بازاریابی کنید. می توانید از روش های مختلفی مانند تبلیغات آنلاین، چاپ تراکت، و ارائه تخفیف های ویژه استفاده کنید.

8.  **ارائه خدمات با کیفیت:** غذاهای با کیفیت و خوشمزه ارائه دهید و به نظافت و بهداشت محیط کار توجه کنید.


**نکات مهم:**


*   به بهداشت و کیفیت مواد اولیه توجه ویژه داشته باشید.

*   قیمت های خود را رقابتی تعیین کنید.

*   به مشتریان خود احترام بگذارید و سعی کنید نیازهای آنها را برآورده کنید.

*   به طور مداوم کیفیت غذا و خدمات خود را ارتقا دهید.


امیدوارم این اطلاعات برای شما مفید باشه. اگر سوال دیگری داری، بپرس…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارسال نظر شما


نظر خود را وارد نمایید ...

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز