2777
2789
عنوان

اتاق بالکن دار

89 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها ما خونمونو عوض کردیم بعد من اتاقم بالکن داره بالکنمون تقریبا بزرگه مثل حیاط ازش میخوایم استفاده بکنیم مثل لباس پهن کردن و حالا کارای دیگه بعد بنظرتون خیلی رفت و امد توش زیاد نمیشه؟ اخه دوست دارم یه جای شخصی داشته باشم حس میکنم اینطوری هی در حال رفت و امد باشن. نظرتون چیه؟

اره ممکنه

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم چند نفر هستید

اگه میخواد مثل حیاط باشه اره ممکنه یکی بخواد بیاد تو بالکن بشینه بیان جمع شن صحبت کنند دیگه به تایم هایی فضای اتاق حالت شخصیش رو از دست میده

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
نمیدونم چند نفر هستیداگه میخواد مثل حیاط باشه اره ممکنه یکی بخواد بیاد تو بالکن بشینه بیان جمع شن صح ...

بنظرت میشه در بالکن و تغییر بدم به اتاق کناریش چون اتاق کناریو نمیتونم بردارم

[QUOTE=376576399] چه کنم پس🤔 اگه ادمی هستی که عادت داری تو اتاقت زیاد باشی و روی وسایلت حساسی اون اتاق نرو

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂 

بیشتر ببینید
چه کنم پس🤔

یا باید بگی نمیشه بالکن مثل حیاط باشه سر رو صدا و رفت آمد آسایش منو میگیره نهایت رخت و لباس میشه پهن کرد یا اینکه اتاقت رو عوض کنند

[QUOTE=376576399] چه کنم پس🤔 اگه ادمی هستی که عادت داری تو اتاقت زیاد باشی و روی وسایلت حساسی اون ا ...

آره ببین من کلا دوست دارم یه جای شخصی داشته باشم که فقط برای خودم باشه تنهاییام اونجا باشم کارای شخصبمو انجام بدم بعد حس میکنم اخلاق بدیه که اینطور حساسم ولی چه میشه کرد

بنظرت میشه در بالکن و تغییر بدم به اتاق کناریش چون اتاق کناریو نمیتونم بردارم

نیاز به تغییر داره باید شرایط دیوار رو دید اگه اتاق کناری هم به تراس وصله جا داره براش در و

روی دیوارش گذاشت وارد بالکن شه ستون و داکتی رد نشده مانع شه میشه

آره ببین من کلا دوست دارم یه جای شخصی داشته باشم که فقط برای خودم باشه تنهاییام اونجا باشم کارای شخص ...

منم نمیتونم اخلاق بدی نیست حتی موقع درس خوندن سکوت هم باشه نباید حضور هیچکس رو حس کنم آدم به آدم فرق داره

آره ببین من کلا دوست دارم یه جای شخصی داشته باشم که فقط برای خودم باشه تنهاییام اونجا باشم کارای شخص ...

منم

برای بعد ازدواجمم قرار گذاشتم تعیین تکلیف کنم که یه ساعت مشخصی باید تو اتاق تنها باشم🤪 حالا خوبه شوهر میره سرکار 

بیشتر ببینید

بالکن تو اتاق شما نیست که در اتاق تون یک فکری بکشین

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید