2777
2789
عنوان

توو مسجد ازم خواستگاری شد😂😑ولی

651 بازدید | 47 پست

ولی من قدم 170اون فرد قدش 160

چون مذهبی هستم و اون فرد هم خیلی باتقواس پیشنهاد دادن 

ولی اصلا اختلاف قدیمون خیلیه 

من بلندترم ازش 😂😂😂اه خیلی بدهههه 

ولی انکار نمیکنم ولی خدا شناسیه و پاک

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام شیعه ها 

انشالله هر چی صلاحتونه

خواستگاریه دیگ ببینید ملاکا یکیه یا نه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عههه شما همونی که قبلا تاپیک برای گوشهایت می‌زدی 😍

بله عزیزم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید
ببخشید وسیله اندازه گیریتون برای خداشناس و پاکی چی هست؟ سپاس

خوب ظاهر هم مهمه 

اینکه سرشو بلند نمیکنه بقیه رو نگاه کنه سرش تو کار خودشه 

ادم باسوادیه 

تشنه زن مردم  نیست وقتی بره بیرون هرزگی کنه

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام شیعه ها 

فازشون چیه تو مسجد خواستگاری کردن😐😐 رد کن بره

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

قد مهم نیس

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...