2777
2789
عنوان

یعنی چیکار کردن انقد سفید شدن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 91 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

البته آدم سبزه رو که نمیشه سفید کرد. اینا لابد گندمی بودن با کرم و...روشن‌تر شدن

منم‌گندمی ام پوست صورتم سفیده بدنم‌گندمی 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
آمپول گلوتاتیون 😬منم زدم یک دز دیگه نمیدونم سقط مکرر و نازا شدنم از عوارض اون میتونه باشه یا نه

از دبی خریدی ؟ 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
پلاژن چیه بیشتر راجبش میگی عزیزم

یه ژل میزنن رو پوست ،بعد یه دستگاهی مثل لیزر میکشن روش،بابد چند جلسه بری 

واسه تیرگی زیر بغل و بیکینی و زانو و... هم حتی عالیه،واسه روشن شدن پوست بقیه بدنم خیلیا میرن

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
والا نمیدونم من خودم آرایشگاه دارم بعضیا میان قبلا سبزه بودن الان شدن مثل لامپ

طبیعی سفید شدن یا ضاین؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
قیمتش؟؟

من دو سال پیش زدم تایپکشم دارم یه دز شش میلیون شد 

پوستم کلا یه درجه روشن شد تاثیر چندانی نداشت برای اینکه نتیجه دلخواه بگیری باید بیشتر بزنی من پولشو نداشتم دیگه 

راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
منم بخداا مگ لو میدن چیکار میکنن

همین 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

بیشتر ببینید
یه ژل میزنن رو پوست ،بعد یه دستگاهی مثل لیزر میکشن روش،بابد چند جلسه بری واسه تیرگی زیر بغل و بیکینی ...

اهاا مرسی عزیزم

اکثرا میرن دقیق اسمش نمیدونم ولی پوست برداری میکنن قسمت سیاه برداشته میشه قسمت سفید جاش میاد

یه امولوسیون هست هم روشن کنندست هم نرمکننده خیلی خوبه خیلی

اکثراتازگیامیزنن خارجی 

از دبی خریدی ؟

از ناصر خسرو تهران گیر آوردم امپولش هم زیر جلدی تزریق کرد برام دکتر پوست 

الان فکر میکنم کارم خریت محض بود 

راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید