2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی روتین معنویتون چیه

296 بازدید | 27 پست

یعنی به جز واجبات، جه مستحباتی رو هر روز انجام میدین؟

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روتین تعقیبات نماز ها

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید

بعد نماز صب دورکعت نماز برای سلامتی و فرج امام زمان 

سوره یاسین  زیارت عاشورا و دعای عهد دعای ال یاسین سلام به چهارده معصوم بعد هر نمازم صد تا استغفرالله بعد از هرنمازم و هر چند روزیم درد و دل با امام زمان یا حضرت زهرا یا خدا یا رفیق شهیدم 

نماز شب و زیارت عاشورا و قران و نمازهای مستحبی ❤️

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
چقدر دوس دارم بخدا نزدیک شم نمیشه بچم بیش فعاله همیشه خوردوخمیرم

بعضی وقتا فک میکنیم چون گرفتاریم وقت نداریم برای خدا اما دقیقا ما چون وقت نمیذاریم برای خدا گرفتاریم 

عزیزم شروع کن نماز خوندن برای اروم شدن پسرتم براش قران بخون براش چله زیارت عاشورا بردار من برای یه حاجتی مشابه شما تقریبا چله برداشتم الان بیشت روزه خداروشکر خیلی تغییر کرده 

بعد نماز صب دورکعت نماز برای سلامتی و فرج امام زمان سوره یاسین زیارت عاشورا و دعای عهد دعای ال یاسی ...

خدا قوت

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
هر روز زیارت عاشورا با صد لعن صد سلام دعای عهد

چقدر عالی. التماس دعا

نماز شب و زیارت عاشورا و قران و نمازهای مستحبی ❤️

التماس دعا

با بچه کوچیک فعلا نماز واجب فقط

ولی حتما تو برنامه ام هسن زیارت عاشورا و خواندن قرآن هر روز

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

هر روز بعد از بیدار شدن ی سلام مشتی به امام مهدی میدم

حداقل روزی یک بار به بالا دعا سلامتی امام مهدی میخونم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂