2777
2789
عنوان

میان حس ششم تون امتحان کنید

644 بازدید | 156 پست

از من چی حس میکنید ؟؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید

لباست مشکی یا آبی یا زرد 

دختر نسبتا با اعتماد به نفسی هستی ، جسوری و کمی یکدنده و لجباز یعنی اگر لج کنی کوتاه نمیای 

دوستای نسبتا زیادی داری اما با یه گروهی خیلی بیشتر صمیمی هستی 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لباست مشکی یا آبی یا زرد دختر نسبتا با اعتماد به نفسی هستی ، جسوری و کمی یکدنده و لجباز یعنی اگر لج ...

من خیلی حالم بده منم میگی 

چی میشه ،به دردسر مینداژم خودمو ، اصلا نمیدونم چی میخوام 

منم میگی

دختر آروم و نسبتا ساکتی هستی ، دوست داری با منطقت تصمیم بگیری ولی چون قلب بزرگی داری حرف آخر رو هر چی دلت میگه انجام میدی ، دختر قوی هستی شاید زندگی پر درسی داشتی تا اینجا ولی با صبر تحمل کردی 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
بیشتر ببینید
واااای دختر خیلی درست گفتی میتونم درخواست بدم؟ دو سه تا سوال دارم

لطف داری اما من حس ششم نیستم 

بیشتر ببینید
دختر آروم و نسبتا ساکتی هستی ، دوست داری با منطقت تصمیم بگیری ولی چون قلب بزرگی داری حرف آخر رو هر چ ...

اونی ک باهاش حرف میزنم اصلا حسی داره یا تو دلش بهم میخنذه ؟ هیچوقت کسی دوستم نمیدارغ؟

من کی اژش جدا میشم؟

من خیلی حالم بده منم میگی چی میشه ،به دردسر مینداژم خودمو ، اصلا نمیدونم چی میخوام

انشاالله که حالت بهتر میشه 

تو دلت و مغزت یه چیزی رو میگن ولی خودت انکارش میکنی و نمیخوای قبول کنی یادت نره که ما آدما به هرکی بخوایم میتونیم دروغ بگیم جز خودمون 

بیشتر ببینید
درمورد منم بگو

تو دختر عمیقی هستی ، حالا حالا ها کسی پیدا نمیشه که درکت کنه و متوجه چیز هایی که میگی و بهشون فکر میکنی بشه به نظرم کمی صبر کن و به خودت زمان بده انشاالله همچی دست میشه 

بیشتر ببینید
تو دختر عمیقی هستی ، حالا حالا ها کسی پیدا نمیشه که درکت کنه و متوجه چیز هایی که میگی و بهشون فکر می ...

ایشالا

در مورد مسائل کاریم میتونی بگی.شغلی که به تازگی میخوام برم

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه