2777
2789
عنوان

اسم پدر شوهرم ارسلانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 84 پست
نظرم به نظرت نزدیکه اما شوهرم گیر داده ایشالا راضیش کنم منصرف بشه

ایشالا اخه منم باردارم احتمال زیاد بزارم پارسا چون هم تلفظش راحته هم عجیب غریب نیس ک بعدا خز بشع 

امیر ارسلان قدیم چندین سال پیش ی کتابی بوده که میگفتن هرکی تااخرش بخونه دیوونه میشه   من همیشه یاداون میوفتم کتاب معروفیه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب برم کتابشو بخونم پس 😅

خخخخ میخای دیوونه شی ماها تواین مملکت همینطوری ب جنون رسیدیم نیاز ب کتاب نیس 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

قشنگتره ؟ من فک کردم ارسلان قشنگ تره

نه بابا امیر قبلش قدیمی ترش میکنه🫠🤣 چ سلیقه بدی دارن اینجا خخخ نظرسنجی بزار اونجوری بهتر جوابتومیدن

قشنگتره ؟ من فک کردم ارسلان قشنگ تره

خب تلفظ امیر ارسلان خیلی قشنگتر و شیکتره اتفاقا نوه همسایمون اسمش امیر ارسلان مامانش چنان با ناز و عشوه میگه 😍😍😍

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

نه بنده خدا پدر شوهرم اصلأ خبر نداره ، منم از این اسم بدم نمیاد فقط از قدیمی بودنش میترسم

میدونی اصلا بعضی جاها اگر طرف زنده باشه بد میدونن اسمشو بزارن رو نوزاد.. حالا شما همینو بهانه کن بگو شگون نداره خدای نکرده اتفاقی برا پدرشوهرم میفته

😂😂 والا بخدا ، بنظر شما امیر ارسلان بهتر از ارسلانه ؟

ن فدات شم ارسلان تنها بهتره 😅🤣🤣