2777
2789
عنوان

اسم پدر شوهرم ارسلانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 84 پست

ولی استارتر جدی یکم تجدید نظر کن این همه اسمای قشنگ

من دو سه روز از اسم ارسلان خوشم اومد برا پسرم

چندبار بلند صدا کردم دیدم به دلم نمیشینه

تا اسم دیگه ای انتخاب کردم

البته پسرم هنوز دنیا نیومده اما میبینم خیلی خوب کاری کردم این اسم رو روش نزاشتم نه اینکه اسم بدی باشه ها فهمیدم به دلم نبوده

اسمی ک انتخاب کردم با هر بار صدا کردنش کیف میکنم

توام بگرد بیین با چه اسمی حس خوب بهت دست میده همونو بزار

A💙R💙F

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا ؟!

اره😅😅

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ فساد و پریشانی به کرده بد خود مردم در همه برّ و بحر زمین پدید آمد تا خدا هم کیفر بعضی اعمالشان را به آنها بچشاند، باشد که باز گردند. 

بیشتر ببینید
یعنی شناسنامه هم همینه ؟ ثبت احوال قبول کرده ؟

اره خب.ما بیشتر آلپ صداش میکنیم.ولی یه فامیل دیگه هم داریم که اسم پسرش رو الپ گذاشته ما هم میگیم آلپ یک و آلپ دو😁

ولی اگر نتونستی شوهرتو قانع کنی بزار آلپ ارسلان اسم شیک و قشنگیه خودتم آلپ صداش کن

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
یکی از فامیلای دور عنه ما پسر و عروسشو مجبور کرده اسم بچه رو بزارن اسم خودش ...بچه یک ساله رو حسن صد ...

نه بنده خدا پدر شوهرم اصلأ خبر نداره ، منم از این اسم بدم نمیاد فقط از قدیمی بودنش میترسم