2777
2789
عنوان

خانما کمک توروخدا 🤦‍♀️

242 بازدید | 26 پست

من یه راب*طه محافظت نشده داشتم یعنی مطمئنم ک اون اتفاق افتاده

امروز یا فردا ام پریود میشم یعنی سیکلم ۲۸ روزه منظمه

قرص اورژانسی بخورم؟

چیکار کنم؟

از کسی نمیتونم بپرسم شوهرم میگه قرص بخور

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

غیرازخوردن راهی دیگه نداری ک

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

بیشتر ببینید

تخمک معمولا تو وسط سیکل ازاد میشه و فقط چند روز قدرت باروری داره 

الان دیگه امکان بارداری زیر یک درصده

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

اسی هر چه سریعتر قرص بخور

قرص بخورم دیگه فردا پریود نمیشم؟

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

بیشتر ببینید

احتمال بارداری الان خیلی کم ولی باز اگه میخواین فکرتون راحت بشه قرص رو بخورین 

ولی قرص اورژانسی خیلی عوارض داره سالانه ۱ بار نهایت ۲ بار استفاده کنید حتی کمتر 

مادر دو دختر زیبا 💕