2777
2789
عنوان

آقایون سایت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 117 پست
عنوان مینویسن آقایون بیائید با کلی ذوق وشوق وارد تاپیک میشی بعد میبینی قراره فحشت بدن

واییی،

خندم گرفت

ببخشید

منو توی تاپیک های مفید تگ کنین لطفا     بنده از سال جدید تصمیم گرفتم قانون جذب امتحان کنم و نتایجشو، بشما بگم خواسته ام سرکار رفتن و شغل خوب  و بعد ازدواج بایک مرد بسیار مهربان و باعرضه، و خوش اخلاق،   اگه جذب کردم نتایجشو به شما میگم  اگر کسی هم قانون جذب نتیجه دیده لطفا لطفا به من بگه تا باورم بیشتر بشه

بیشتر ببینید
از مجازی ارتباط درست درنمیاد

اگه همه مردها صادق باشن و با اسم واقعی بیان، مشکل حل میشه. میدونیم کی مرده و کی زنه. ولی وقتی با یه اسم زنونه میاد، هر آدمی باشه، تنها چیزی که به ذهنش میرسه، اینه که طرف هیز و هرزه یه.

یه ته تغاری ناخواسته ولی بعدا خواسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عنوان مینویسن آقایون بیائید با کلی ذوق وشوق وارد تاپیک میشی بعد میبینی قراره فحشت بدن

😂😂

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                                                   ۱۱/۷🖤🥀               https://abzarek.ir/service-p/msg/2125084

بیشتر ببینید
پسری که نی نی سایت داره مهره ماررر داری تو دلبریییاقا بجا این حرفا برای سلامتی من دعا کنید دارم میم ...

الهی  چیکارته 

منو توی تاپیک های مفید تگ کنین لطفا     بنده از سال جدید تصمیم گرفتم قانون جذب امتحان کنم و نتایجشو، بشما بگم خواسته ام سرکار رفتن و شغل خوب  و بعد ازدواج بایک مرد بسیار مهربان و باعرضه، و خوش اخلاق،   اگه جذب کردم نتایجشو به شما میگم  اگر کسی هم قانون جذب نتیجه دیده لطفا لطفا به من بگه تا باورم بیشتر بشه

بیشتر ببینید

🤣😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من الان اومدم تو تاپیک مردونه.من الان چییم؟خاجه خانم؟🤣فضولی زنو مرد نداره که😅😅

خخ نه این سایت مختص خانم هاست

بیشتر ببینید
پریود وحشتناک خودمم سابقه دارم بیماری حالم بده

همیشه خیلی درد داری؟

زنجفیل با چایی نبات بخور خیلی خوبه

بیشتر ببینید

اگه مردها با اسم واقعی بیان و دنبال دوستی و مسائل جنسی نباشن، اشکال نداره. حتی توی بعضی از موارد هم میشه، باهاشون مشورت کرد و ازشون مشاوره و نظر گرفت.

یه ته تغاری ناخواسته ولی بعدا خواسته

فداتشممم خب آره تو تایپیک اولت و این که تو تایپیک ها دیدمم طرز صحبت کردنت عزیزم بخدا دخترممم من 😅

بله یادم امد بعدشم توی تاپیک آقای کالامونگی بودیم باهم

ممنون ازت💖

بله میدونم خانوم هستید

لطفا در تاپیک های حس ششمی تکم نکنید🙏