2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببخشید من کسی ک خواستگارمه ۱۳ سال بزرگتره از خمه لحاظ ک خوبه فقط گیر اختلاف سنبمونم میشه بیشتر توضیح ...

چند سالتونه؟

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
ببخشید من کسی ک خواستگارمه ۱۳ سال بزرگتره از خمه لحاظ ک خوبه فقط گیر اختلاف سنبمونم میشه بیشتر توضیح ...

عموم و همسرش ۱۳ سال اختلاف دارن ، به نظر راضی از زندگیش میاد چون وضع عموم خیلی خوبه ولی از لحاظ سطح انرژی شون زن عموم خیلی پر انرژی تره .در کل باید دید تفاهم دارید یا نه گاهی ۱۳ سال به چشم نمیاد گاهی خیلی به چشم میاد

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
همسایه ی ما پسره ده سال از دختره کوچیکتره چقدم راضین جدیدا مد شده دخترا بزرگتر باشن😅

ما آشنا شدیم همکلاسی بودیم دانشگاه 

به هوای اینکه هم سنیم دیگ🤣

بعد خواستگاری فهمیدم از من کوچیک تره 

ولی به کسی چیزی نگفتم🤣🤣🤣

من الان ۱۸ سالمه ولی زمان ازدواجو خانوادم گعتن بعد ابنکه دانشگاهم تموم شد ینی فعلا نامزدی ۲۲ سالگی ا ...

ببین اختلاف سن زیاد تو سن کم  خوب نیست چون بچه ای ببخشید هنوز شاید درست خوب و بد رو تشخیص نمیدی و ممکنه همسرت بخواد تو رو توی مشتش بگیره و خیلی برات تعیین تکلیف کنه بهتره اگه هم مورد خوبیه زود عقد نکنی و بیشتر باهاش آشنا بشی و حقو حقوقتو کامل بشناسی...تو سن بالا هم بده .. هر چند دو طرف دیگه پخته شدن اما دیگه برای بچه دار شدن خوب نیست...بهترین اختلاف سن تو سن بیست و خورده ای و سی و خورده ایه... بقیه سنها داستان داره

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
ما آشنا شدیم همکلاسی بودیم دانشگاه به هوای اینکه هم سنیم دیگ🤣بعد خواستگاری فهمیدم از من کوچیک تره و ...

خوشبخت بشید و عشقتون پایدار....منم مرد سن بالا دوس ندارم سن پایین بهتره😂