2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دفع نمیکنی منظورت مدفوع یعنی نگه میداری ..😐

کمتر از بیست روزه ک یبوست باعث زخم مقعد شده دکتر گفته نباید زور بزنی منم نمیتونم برم سرویس بشینم تا دفع انجام بشه میترسم چون خونریزی زیاد میشه نمیدونم چ خاکی بریزم سرم 

کاربری دست دو نفر

کمتر از بیست روزه ک یبوست باعث زخم مقعد شده دکتر گفته نباید زور بزنی منم نمیتونم برم سرویس بشینم تا ...

عزیزم منم اینجور بودم بعد زایمان..مدفوعت و نگهداری خراش میندازه اگه خیلی خشک و سفت باشه ..قبلش روغن بمال اطراف مقعد و داخل قشنگ چرب کن ..قرص گیاهی بخور چندروز دفعت نرم بشه ..من اینقد یبوست پشت یبوست دیگه زخم بیرون زده 

عزیزم منم اینجور بودم بعد زایمان..مدفوعت و نگهداری خراش میندازه اگه خیلی خشک و سفت باشه ..قبلش روغن ...

نمیدونم چ کنم مدفوعم نرم بشه هرچی شربت انجیر داد گفت بخور خوبه بازم همونه اواش سخت و بزرگه

کاربری دست دو نفر

نمیدونم چ کنم مدفوعم نرم بشه هرچی شربت انجیر داد گفت بخور خوبه بازم همونه اواش سخت و بزرگه

انجیر به خیلیا نمیفته منم اینجورم ...خاکشیرم نمیفته بدتر شده بودم .قرص سیلاکس گیاهیه تا حالا امتحان کردی؟ ..من وقتی اوضام خیلی بد بشه یه دونه میخورم دکتر برام قبلا داده واسه یبوست ماه رمضان .اسهال اینا اصلا نمیکنه فقط مدفوع نرم میکنه ..حتما بخر با آب زیاد بخور راحت میشی 

انجیر به خیلیا نمیفته منم اینجورم ...خاکشیرم نمیفته بدتر شده بودم .قرص سیلاکس گیاهیه تا حالا امتحان ...

نه قرص سیلاکس نخوردم 🥺اسهال نمیکنه مطمئنی؟

کاربری دست دو نفر

نه قرص سیلاکس نخوردم 🥺اسهال نمیکنه مطمئنی؟

آره عزیزم من خودم بوده یکماه خوردم گیاهیه خوب  ..خیلیا سه تا همین‌تاپیکها دیدم مجبور شده ن خوردن ...تا سه تا مجاز ..ولی خوب بستگی داره یبوست در چه حد باشه ..من خودم یوقتا نصف میکنم میخورم ..شما نصف کن بخور اگه دیدی اثر کرد بعد ۸ ساعت که هیچ اگه اثر نکرد نصف دیگه شم بخور ..برای من دکتر شبی یکی تجویز کرده بود