2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم واقعا

204 بازدید | 6 پست

شوهرم نمیزارع برم خونه مامانم میگه همش باید خونه مامان من باشی وقتی هم میگم منو ببر قهر می‌کنه میگه بمون همونجا دیگ نمی‌خواد خونه مامانم حتی خونه خودمون هم بیای سریع قهر میکنه خوب پدر و مادر منم دل دارن خیلی به ارتباطاتم گیر میده .....

چ وقت بہ چیدِمان خدا شك نکن!💚

از کی اینجور شده؟ بهش بگو تو برای پدر و مادر خودت میتونی تصمیم بگیری. حق اینو نداری برای پدر و مادر من تصمیم بگیری. همونطور که من به خودم اجازه نمیدم که برای رفت و اومدت به خونه پدرست تعیین تکلبف کن. پدر و مادر هر کسی براش قطعا عزیزن و هیچ وقت تکرار نمیشن. زبثن داشته باش کوتاه نیا اسن حق طبیعیته پدر و مادرت تورو ببینن. دختر دادن عروس بشه نه برده و کنیز. دختر دادن یه پسری هم بشه جزو  بچه هاشون. دختر شوهر ندادن که از دیدن بچشون محروم بشن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از کی اینجور شده؟ بهش بگو تو برای پدر و مادر خودت میتونی تصمیم بگیری. حق اینو نداری برای پدر و مادر ...

دقیقااا حرفات درسته عزیزم 

بعد از عروسی اینطوری شد 

بخدا گفتم ولی میگه بمون پیششون طلاق میگیرم آخرش 

رو دادی بهش.. چرا میگه فقطط خانواده خودم؟

نمی‌دونم چرا میگه ما تو‌‌ اگه نمیای لابد دوست نداری رفت و آمد کنی باهاشون در حالی که اصلاااا حتی دوست ندارن منم زیاد خونشون باشم ولی گوش نمی‌ده همش قهررررر

نمی‌دونم چرا میگه ما تو‌‌ اگه نمیای لابد دوست نداری رفت و آمد کنی باهاشون در حالی که اصلاااا حتی دوس ...

بکو من اگر  میام به خاطر توعه وگرنه خودتم میدونی برخوردشون یا من جالب  نیست