2777
2789
عنوان

این خرافات کی میخواد جمع بشه از تو سایت😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2823 بازدید | 167 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان دعوا نکنین خواهشا💚

من نذر کردم ک ان شاءالله تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت روا میشم میشه توهم دعا کنی در حقم؟؟ من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید
اما من حس ششمم برای بقیه قویه مثلا میدونم اسی کفش میپوشه پاش کلاه میزاره سرش موهاشو شونه میکنه زیر ...

افریننننن دختر آفرین تو ی حس ششم قوییی😂

من نذر کردم ک ان شاءالله تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت روا میشم میشه توهم دعا کنی در حقم؟؟ من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید
دقیقا منم همینم برا خودم درست حسم اخه مجازی ندیده نشناخته حداقل تو زندگی واقعی بود بازم یه چیزی

دقیقا 

بیشتر ببینید
نشر دادن خرافات به دلیل سرگرمی از خود اون خرافه احمقانه تره عزیزم

نشرش ندادیم فقط گاهی منم یه سوالایی پرسیدم جوابای باحالی دادن😅 به دید یه سرگرمی ببینش

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

حالا برعکس من برا خودم نمیتونم برا دیگران درست در میاد

ماه تولد سعید؟ برمیگرده؟

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
چرا ربط نداره.تو این‌تاپیک حداقل جات نیست جمع کنید بند و بساطتونو.اینجا رو کردید رمال خونه .اسم خودت ...

اصلا ربطی به تو نداره  این جمله رو درک کن تا مجبور نشم به شیوه دیگه پیام رو بهت برسونم زن آگاه😹

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

بیشتر ببینید
منم خوشم نمیاد اعتقاد ندارم همه چی دست خداست بدون اذن اون برگی از درخت نمیفته

دقیقا همینه 

سال ها پیش از ی نفر تو سایت پرسیدم به فلانی میرسم؟ معروف سایت بود هااا 

بهم گفت اره سال بعد 

هیچی دیگه ما تا سال دیگه نشده کات کردیم 😐خب بابا خرافاته دیگه 

بیشتر ببینید