2777
2789
عنوان

پارتنر داشتنو انتخاب میکنین یا سینگلی و ب چه دلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 37 پست
سینگلم تا الان با هیچ پسری در ارتباط نبودم و درسم رو خوندم و روی مهارت های خودم کار کردم دوست ندارم ...

افرین

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچ کدوم همسر خوب .از دوستی متنفرم مجرد بودن هم تایه حدی خوبه

منظورم همون بود،یکی ک ب ازذواج ختم شه

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

سیاست و مهارت رابطه بلد نیستم از اونورم ادمای عنتر گیرم میوفتن همیشه دیگه واویلا میشه قشنگ

وای منم

انقد عذاب کشیدم ک خدا خدا میکردم خودش بره

سینگلی 

یا پارتنر ادم حسابی

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
فعلاا تنهایی ولی اینکه آدم خوبی تو زندگیت باشه جذابه

الان ک اکثر رابطه ها مزخرفه و ب جدایی ختم میشه

فقط روح و روان ادم داغون میشهه