2777
2789
عنوان

واسه پسری که در حد مرگ عاشقتونه اما پول نداره دلتون میسوزه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 122 پست

منطقی فکر کن

نامزدم قبل این که بیاد خواستگاریم

حرف قشنگی زد گفت

اگه من بیام در خونه تون بایدبتونم

هرچیزی رو فراهم کنم

نه درگیرت کنم با وام و چک و این داستان ها

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

عزیزم من بیشتر مشکل اعتماد به نفسش توجهم رو جلب کرد.

اگه رابطه ت از سر دلسوزی باشه عاقبت نداره چون یه روزی این دلسوزی تبدیل به انزجار می‌شه.

اما اگه می‌دونی با وجود کم و کاستی هاش واقعا دوستش داری  قضیه فرق می‌کنه، کنار هم زندگی رو می‌تونید بسازید.

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدمی که واقعا دختری رو بخواد حاضره با جیب خالی با اون دختر زندگی رو شروع کنه،و تلاش کنه و زندگی رو بسازه. 

شروع یعنی اینکه با اینکه جیبش خالیه ولی میره خواستگاری.و با هم تلاش میکنن برای ساختن زندگی. 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

دختره زندگیش رو از سر راه نیورده با ادمی که شرایط درستی نداره بمونهبحث یه عمر زندگیه

ببین من رابطه رو تموم کردم.   اون التماس میکرد بیا دوباره شروع کنیم    من نخواستم    همین الانم پیام بده بهش اون با کله برمیگرده

آدمی که واقعا دختری رو بخواد حاضره با جیب خالی با اون دختر زندگی رو شروع کنه،و تلاش کنه و زندگی رو ب ...

خب بابای من قبول نکرد ایشونو 

مادرش هم فقط یه بار زنگ زد 

این میگه بیا باهم باشیم مهلت بده بهم.   من تموم کردم

این اصلا دوستش ندارهوگرنه ابن تاپیک نمیزد

بین قلب  و عقلم گیرم 

من میبینم وقتی بقیه که همسطح مننن چقدر زندگی راحتی با شوهرشون دارن.  اما من قراره سختی بکشم. خب شک میکنم به انتخابم

هییی ولی این نامردیه.چون سنتی نبودن کهرل زدن مثلا عاشق همنخوب پسره بیکار و بیعار نیس کهبنده خداومعلم ...

باور کن دختره یکم زشت بود پسره خیلی زودتر از اینا رفته بود

توی این نوع روابط نباید دلسوزی کنی باید ببینی کدوم به نفع خودته

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
باور کن دختره یکم زشت بود پسره خیلی زودتر از اینا رفته بودتوی این نوع روابط نباید دلسوزی کنی باید بب ...

خوب اخه عزیزم

پسره بی عرضه نیسسستتتت کهههه

معلمهههههه

شغل دوم دارهههه

مگه دختره خودش چیه؟کیه

اگه پسره کار و تلاش نمیکرد حق میدادم بهش

ببین من رابطه رو تموم کردم. اون التماس میکرد بیا دوباره شروع کنیم من نخواستم همین الانم پیام ...

اصلا اینکار رو نکن

من یکی از دوستام توی همچین رابطه ای بود پسره رو ترک کرد پسره الان بعد از حدود یک سال و نیم پروفایل گذاشته با یه دختر دیگه

پسرا زود فراموش میکنن

خوب اخه عزیزمپسره بی عرضه نیسسستتتت کههههمعلمههههههشغل دوم دارههههمگه دختره خودش چیه؟کیهاگه پسره کار ...

درسته کار میکنه ولی الان درامد شغل معلمی برای خانم هم کمه چه برسه به مردی که بخواد زندگی رو اداره کنه

منطقی فکر کننامزدم قبل این که بیاد خواستگاریمحرف قشنگی زد گفتاگه من بیام در خونه تون بایدبتونمهرچیزی ...

اینم گفت صبر کن 

ولی ازونور میگفت یعنی هیچ دختری با شوهرش سختی نکشیده؟؟ 

یعنی همه از اول آرامش داشتن؟ 

این یعنی قرار بود از من انتظار درک داشته باشه

بین قلب و عقلم گیرم من میبینم وقتی بقیه که همسطح مننن چقدر زندگی راحتی با شوهرشون دارن. اما من قرا ...

پول دوستی دیگه

من تاپیکات خوندم

کلا معلومه نمخایش دنبال بهانه ای

ادم عاشق این مدلی نمیشه.

بازم میگم اگه شغل و کار نداشت حق میدادم بهت

ولی بنده خدا دو تا شغل داره

اصلا اینکار رو نکنمن یکی از دوستام توی همچین رابطه ای بود پسره رو ترک کرد پسره الان بعد از حدود یک س ...

اتفاقا منم بهش گفتم.  گفتم تو پسری. احساساتت یک صدم من نیست 

گفت من یک ثانیه نتونستم تو این یه سال از فکرت درام. میفهمی عشق چیه؟ نتوتستم کسی رو نگاه کنم حتی