2777
2789
عنوان

شده از انتخاب عاقلانه پشیمون بشید

174 بازدید | 26 پست

شده خیلی عاقلانه ازدواج کنید و بعد ازدواج همچنان هیچ احساسی نداشته باشین و پشیمون بشید؟؟ من خودم ۸۰درصد منطقیم و به طرف مقابلم نگا میکنم که حتما معیارای اصلیمو داشته باشه مث اعتقادات طرز فکر شخصیت تحصیل کار و عرضه اخلاق وفاداری پاک بودن گذشته فرهنگ خونوادگی و سطح مالی فرهنگی نزدیک. و تا این‌ معیارا نباشه احساسم نمیاد. حتی اگر خودم با کسی آشنا بشم هم در نظر میگیرم و بعدا عاشق طرف میشم ولی گاها فکر میکنم اگه سنتی پیش بیاد و معیارامم باشه اگه عاشق نشدم چی اگه به دلم ننشست چی

به نظرم نمیشه واسه ازدواج فقط منطقی بود یا فقط احساسی، هر دو باید باشه 

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💚🌱. ژیــنـا, دخترِ آبان.💚🌱. خدای من بهشتی دارد؛ نزدیک، زیبا و بزرگ و به گمانم جهنمی دارد؛ کوچک و بعید.💚🌱. 

بیشتر ببینید

یه کوچولو هم احساستو دخالت بده 😁

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💚🌱. ژیــنـا, دخترِ آبان.💚🌱. خدای من بهشتی دارد؛ نزدیک، زیبا و بزرگ و به گمانم جهنمی دارد؛ کوچک و بعید.💚🌱. 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

احساس نباشه با هیچ منطقی این مردا به درد نمیخورن!!!

😂😂😂😂

بیشتر ببینید

اخه وفاداری و اخلاق یه جوریه اینها تو گذر زندگی نمایان میشه نه تو آشنایی به والله که ازدواج چیز پیچیده و سختی هست

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

اخه وفاداری و اخلاق یه جوریه اینها تو گذر زندگی نمایان میشه نه تو آشنایی به والله که ازدواج چیز پیچی ...

باز میشه از گذشته فهمید یا حتی تعهدش به کار و خونواده و رفیقاش

اگر به دلت ننشست اصلا این کار را نکن

من خودم ازدواجی نبودم چندشم میشد اونا که من خوشم میومد یه اشکال داشتند که عاقلانه رد میکردم ولی بقیه را احساسی رد میکردم

سنم رفت بالا ۲ تا خواهر دیگه هم داشتم 

شوهرم امد من گفتم نه 

وای بابام گفت سنت رفته بالا

شوهرم تو طول یه روز ۱۰ نفر میفرستاد سراغم

بدون احساس بدون علاقه ازدواج کردم

ملاکهای من را نداشت

حالا بدبخت ترینم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را