2777
2789
عنوان

مرد های نینی سایتی

85 بازدید | 9 پست

دقت کردین تعداد اونا که با فکر و منطقی پست میذارن تو تاپیکا چقد کمن؟ 

الان یکی دیدم تا تاپیک 14سال اختلاف سنی از طرز صحبتش فهمیدم وجود اقایون اگر مرد باشه(نه نر) چقد خوبه تو سایت و نظراتشون میتونه به نمایندگی از جنس مخالف برا خانوما کمک کننده باشه

اما حقیقت اینه که همچین مردی اصلا تو نینی سایت نیست😂😂😂

ب جز دو سه تا

بقیه وقتی داری باشون حرف میزنی احساس میکنی با بچهای راهنمایی دبیرستان ک لب جاده و خیابون تیکه میپروندن تا بگن خیلی بامزه ن صحبت میکنی

کاش اگه قراره اقایون بیان اینجا مثل خانوما تحصیل کرده ها و با شعورا هم بیان حداقل وجودشون و نظراتشون یه کمکی کنه

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

اقای با تحصیلات و شعور نمیاد تو سایت زنانه.

✝️ای پدر آسمانی ما نام تو مقدس باد ملکوت تو بیاید بر روی زمین همانگونه که در آسمان است نان امروز ماراامروز به مابده گناهان ما را ببخش همانگونه که مامدیونان خودرا میبخشیم مارادرآزمایش میاورو از شریر رهایی ده درنام عیسی مسیح آمین✝️

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اصلا اقایون نیان بهتره

از اومدن که میان

مگه اینکه کلا ثبت نام سایتو احراز هویت بذارن و بذارن فقط خانوما بیان

که فک نکنم همچین کاری کنن چون کاربراشون کم میشن

اما حالا ک میان مثل اکثر خانوما درست منطقی و برای مشکل اون شخص نظر بدن

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

چرا نیاد یه چیز هم از شما یاد بگیره

نمیاد چون حریم خصوصی واسه زنان قائله

✝️ای پدر آسمانی ما نام تو مقدس باد ملکوت تو بیاید بر روی زمین همانگونه که در آسمان است نان امروز ماراامروز به مابده گناهان ما را ببخش همانگونه که مامدیونان خودرا میبخشیم مارادرآزمایش میاورو از شریر رهایی ده درنام عیسی مسیح آمین✝️

بیشتر ببینید
مگه حامله ایی یا مشکل زنانگی دارین که میخواین یاد بگیرین؟؟اینجا سایت زنونه ست

هرکی نسبت به دید خودش حرف میزنه شما این مشکلات داری فکر میکنم باید بری دکتر زنان  اینجا  معالجه نمیشی 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2119019

هرکی نسبت به دید خودش حرف میزنه شما این مشکلات داری فکر میکنم باید بری دکتر زنان اینجا معالجه نمیش ...

توپول بده بهم چشم میرم

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.