2777
2789
عنوان

مهمونای رو اعصاب و رفتار دیشب من

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 42 پست

بعدش یواش به‌شوهرم گفت فردا خونه بابات اینجا دعوتن ( این مهمونا فامیل خودمن)   خانواده شوهر بیچارم  سالی یبارم مزاحکم ما نمیشن 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

توعم جوابشو میدادی

میگفتی ماهم خیلی برای پولامون برنامه ریزی داریم اما مهمون برامون عزیزه البته شما بعد این همه مدت دیگه صاحبخونه شدیداااا ولی خب بلاخره مهمون حبیب خداست 

اینکه میگن مال و انوال شعور نمیاره هم درسته واقعا😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش یواش به‌شوهرم گفت فردا خونه بابات اینجا دعوتن ( این مهمونا فامیل خودمن) خانواده شوهر بیچارم ...

دم رفتن بهشون گفتم  ببخشید  ما فردا  مهمون  داریم   دیگه شرمنده نمیتونیم فردا اینجا باهم باشیم ....امروزم خونه پدرشوهرم میان برا شام....

بعدم  میخام  دیگع نرم خونه باغ  اگع  اومدن  ودیدن نیستیم   کلیدو براشون میفرستم  و تمام....خستم کردن  ادم به این بیشعوری ندیدم  تقصیر شوهرمه

همینا رو بری خونشون از بس هیچی نمی خورن شکمشون به کمرشون چسبیده، اسی دیگه براشون تدارک مفصل نبینید، ...

بقدری بدذاته  و خودشو خوب نشون میده

چه نسبتی باهات داره؟ 

چقدر پرووو

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
دم رفتن بهشون گفتم ببخشید ما فردا مهمون داریم دیگه شرمنده نمیتونیم فردا اینجا باهم باشیم ....ا ...

برای چی کلیدو بدی بهشون؟ 

ول کن بابا بپیچونشون دوبار بگی نه سومین بار بهشون برمیخوره دیگه نمیگن

توعم جوابشو میدادیمیگفتی ماهم خیلی برای پولامون برنامه ریزی داریم اما مهمون برامون عزیزه البته شما ب ...

کاش اینومیگفتم کاش

چقدر بیشعورن مهمون یه روز دو روز ،چه خبرهفردا بهشون املت بده ببینه اقتصادی بودن یعنی چی

دیگه فردایی درکارنیست  دیگه من نمیرم خونه بااغ به بهانع خونه باغ دیوانمون کردن  خونه اصلیم زیاد نمیان چون مامانم نمیزاره  بخاطر اینکه من اذیت نشم میبرتشون خونه خودش  اما قرارشون این بود کل تعطیلات بیان خونع باغ بدون ریالی هزینه

دم رفتن بهشون گفتم ببخشید ما فردا مهمون داریم دیگه شرمنده نمیتونیم فردا اینجا باهم باشیم ....ا ...

تو این گرونی مهمون بیشعور و مفت خور عذاب‌الهی هست

مردم دیگه حال و حوصله خودشونم ندارن چه برسه به مهمون

استارتر با آدم اینشکلی باید مثل خودش رفتار کنی

چرا بخوای بهش کلید بدی؟

جلو آدم مفت خور چه کباب بره بزاری و چه نون خشک بازم پشتت حرف در میاره پس بگو اقوام همسرم میخوان بیان چند روز باغمون و دیگه نمیتونم بهتون کلید بدم

خدایا شکرت💚