2777
2789
عنوان

مصرف اینترنتم چرا اینقدر زیاده واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 42 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من فقط تو این موندم بعضیا اسم کاربریشونو از کجا میارن

به شما ربطی نداره

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
از کجا میشه عدد دقیقشو‌ نگاه که در ماه چقدر مصرف شده؟

شیائومی یا سامسونگ؟

شیائومی تو بدنامه امنیت

سامسونگ تو تنظیمات باید مصرف اینترنت رو چک کنید

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
من ایرانسل دارم نت روزانه ایرانسلولی نامحدود همراه اول استفاده میکنمنامحدود همراه اول بدرد بخوره ایر ...

صفحه های فعال گوشیتو  ببند. بعضی برنامه ها با وجودی که استفاده میشن نت میخورن. 

من ایرانسل دارم نت روزانه ایرانسلولی نامحدود همراه اول استفاده میکنمنامحدود همراه اول بدرد بخوره ایر ...

کد این بسته ۵ گیگی چنده عزیزم؟!

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر 

کد این بسته ۵ گیگی چنده عزیزم؟!

تو پیشنهادی های برنامه ایرانسل من میده

زیاد از این بسته های هدیه و ارزون میده

بیشتر ببینید
تو پیشنهادی های برنامه ایرانسل من میدهزیاد از این بسته های هدیه و ارزون میده

من خطم دائمیه اصلا برام پشنهاد نمیاد ..فقط مکالمه رایگان میاد 

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر 

من خطم دائمیه اصلا برام پشنهاد نمیاد ..فقط مکالمه رایگان میاد

شانسیه 

بیشتر ببینید