2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقا مشکل اینجاست نمیدونم چه برخوردی خواهدداشت

خب ی کار کنه به همسرش بگه من نمیدونم این شماره کیه شما میشناسی بعد فکر کنم خیلی بهتره اینجوری عنوان کنه تا اینکه بره مستقیم حقیقت مطلبو بگه

خب لابد باهم چتی چیزی داشتن وگرنه وقتی مدرکی نباشه چطور بر علیه اون شده اون جرات کرده مطرح کنه

روش جدیده مرداس گول نخورید .مزاحمت ایجاد میکنن اگه طرف معترض شد مرده همه چیزو سریع برعکس جلوه میده زنه رو خراب جلوه میده و تهمت میزنه

لایک نکنید .توروخدا 
خب لابد باهم چتی چیزی داشتن وگرنه وقتی مدرکی نباشه چطور بر علیه اون شده اون جرات کرده مطرح کنه

قضیه مال قدیماست چت و این چیزا نبود طرف عوضی بود کلا شوهرخاله ام از زندگیشون پرتش کرد بیرون ولی منت رو خاله ام گذاشت که باید میگفتی 

برای منم پیش اومده من نمیتونستم به همسرم بگم چون خیلی اخلاقه تندی داره و عصبیه مطمئن بودم یکاری دسته خودش یا اون بیشرف میده

خیلی خیلی حسه بدی بود هرجا اون مرتیکه رامیدیدم تمامه تنم میلرزید وچندشم میشد  ولی دیگه تو جمعی که اون آقا بود نرفتم بااینکه اقوام نزدیک بود به بهونه های مختلف جلوش ظاهر نمیشدم وقتی یجا بودیم اصلا بهش نگاه نمیکردم جلوی دیدش نبودم تا کم کم رفت وآمدمونم به حداقل رسیده...خیر نبینه الهی الانم که بازگو میکنم ناراحت میشم  حس میکنم به شخصیتم‌توهین شده...الهی به سره زنه خودش بره...مرتیکه ی بی ناموس

روش جدیده مرداس گول نخورید .مزاحمت ایجاد میکنن اگه طرف معترض شد مرده همه چیزو سریع برعکس جلوه میده ز ...

خب چرا باید ادم جواب این اشخاصو بده ک دردسر بشه همون اول کار بلاک بدون جواب دادن

حداقل وقتی فهمید کیه و هدفش چیه