چشم_درشته مدیر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 14458 عنوان عکس امشب مهمونی ک رفتم😐😂 | مشاهده متن کامل بحث + 3885 بازدید | 141 پست چقدر شلخته و خسته و داغونم مهمونی نبود دوستان شب نشینی بود دور هم جمع شده بودیم بعد ی سال خلاصه با این قیافه ی داغون رفتم 😂دل داریم بدین لطفا اینو پست کنم سریع میذارم ک زود بیاد سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ بیشتر ببینیدبستن 1404/01/05 | 02:35 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setiya777 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 4039 هعی خیلی دلمو شکست انقدر خودموزدم تا رفت نشست دلش خنک شد خیلی چیزا بهم گفت مثل اینکه دلم میخواد بنزی ... 🙃... ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 14458 کو پاک شد سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ بیشتر ببینیدبستن
setiya777 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 4039 (: دیدی دوروزه کارم گریه بود دیشب از خدا با گریه خواستم ک از این خونه برم ماییی ک از عشق بین هم سر ز ... عزمزمه دقیقا اعتیاد خیلی بدهه ولی خب اون بگه تو خودتو بزن به کوچه علی چپ فداتشم....اون که نمیفهمه چی میگه...خودتو ناراحت نکن حیفت نیست واقعا.... ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 14458 عزمزمه دقیقا اعتیاد خیلی بدهه ولی خب اون بگه تو خودتو بزن به کوچه علی چپ فداتشم....اون که نمیفهمه چ ... 🙃حیف عمر بابام بود حیف جوونیش بود حیف عشقمون بود (: بیخیال خواهر سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ بیشتر ببینیدبستن
دختراقیانوس۲۲ عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 1235 گذاشتی لایک کن عزیزم اشتباهنکن♡دخترا ظریفن☆نعضعیف💙😏
setiya777 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 4039 🙃حیف عمر بابام بود حیف جوونیش بود حیف عشقمون بود (: بیخیال خواهر سخته واقعا....نمیره کمپ ترک کنه؟.... ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️
مهر23نازنین عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 2436 چرا عکس اصلی نمیادددد فرعیه اومد کو ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
zahra131111 عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 9201 اسی گذاشتی لایک کن ⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم اگه فرستادی خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس دعات میکنم بیشتر ببینیدبستن
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 7803 دیر رسیدم🥲😂 فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
هایدي عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 17877 دوباره میذاری یا بریم؟ # یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را
narsisii عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 2148 دوباره میزاری 🌱تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔