2777
2789
اوخی عزیزمممم😍 انشالله خوشبخت و مانا باشن🌸

مرسی قشنگم 🩵🩵

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هوا الان خیلی خوبه ولی اگه خرید عمده دارید این موقع خیلی شلوغه و طبیعیه که قیمت ها هم بالاتر

بعد از تعطیلات برا خرید مناسب تره ولی یه ذره هوا گرمتر میشه و احتمالا دلار هم میره بالاتر و به تبع اون قیمت ها.

هوا الان خیلی خوبه ولی اگه خرید عمده دارید این موقع خیلی شلوغه و طبیعیه که قیمت ها هم بالاتربعد از ت ...

پس با این حساب 

تو همین شلوغی و گرونی خرید بهتر از بعد عید باشه درسته ؟ 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

پس با این حساب تو همین شلوغی و گرونی خرید بهتر از بعد عید باشه درسته ؟

والا چی بگم، بستگی به دلار داره دیگه. اگه پیش بینیتون اینه که دلار میره بالا بله، ولی اگه دلار ثابت بمونه یا بیاد پایین خیر، بعد تعطیلات بهتره

دردسر جای پارک و شلوغی و... هم اضافه کنید.

اگه وسیله برقی مثل تلویزیون و کولر و ... میخواید جاهای دیگه بوشهر هم هست، حتی بهتر از گناوه