2777
2789

من تیر ۲۳ ام پر میشه وارد ۲۴ میشم

یکی از کاربرا میدونین چی میگه بهم؟ میگه پیر شدی روز به روز سنت بیشتر داره می‌ره بالا الان باید می‌رفتی راند بچه سوم

واقعا به اینجور افکار چی باید گفت؟افکار پوسیده که به متولد ۸۰ میگه پیر خداوکیل 🤣🤣🤣🤣

آره بابا تازه سوم که خیلی کمه من الان ۱۹ سالمه پنجمیو حاملم 

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بابا تازه سوم که خیلی کمه من الان ۱۹ سالمه پنجمیو حاملم

والا دیر شده چیکار کنیم🤣🤣🤣 تازه میگه حرف حق تلخه بعد جالبه تو تاپیکاش در مورد دل نرنجوندن و مذهب هم حرف زده🤣🤣🤣

والا دیر شده چیکار کنیم🤣🤣🤣 تازه میگه حرف حق تلخه بعد جالبه تو تاپیکاش در مورد دل نرنجوندن و مذهب ...

زودتر اقدام کن 😔🤣🤣

اینا مذهبی نمان ..

خیلی آدمای بی منطقین ..

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید

پس من پیرزنم🤧😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
بیشتر ببینید
زودتر اقدام کن 😔🤣🤣اینا مذهبی نمان ..خیلی آدمای بی منطقین ..

وای بخدا از کی دارم میخندم میگه الان باید بچه سومو داشتی بعدم میگی حقیقت تلخه 😂😂😂فکرکن اینا چه ذهن مریضی دارن

مگه زن ناصر الدین شاه عه؟ چه زن احمقی

موافقم😂😂

میگه پیر شدی سنت هی می‌ره بالا😂 حالا ما یه فامیل داریم ۴۰ سالشه تحصیل کرده مستقل هر ۶ ماه یه کشور خارجی می‌ره میگه تازه اول جوونیمه اگه بگم به من گفتن پیر سکته می‌کنه😂

وای ما فامیل دور اومده بود میگفت چرا هنوز شوهر نکرده چرا بلد نیست چای بگردونه چرا دخترتون ناز داره م ...

اینا مغزشون خرابه فکرمیکنن همیشه حق با اوناس پس باید بزاریم ادامه بدن به افکارشون

چیکار کنیم پیر شدیم کسی مارو نمیخاد😂😂😂😂وای خدا

امان از چس عقلای سایت😂😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
بیشتر ببینید