انشالله هرچی از خدا میخواید و به صلاح بهتون ببخشه
میخوام چند دقیقه وقتتون بگیرم و از قدرت ذهن و باور براتون بگم که تازگی ها توی فامیل خودمون اتفاق افتاده 🔥💫
توی فامیل های ما یک خانواده محترمی هستند که ۳ تا پسر و یک دختر داره ،دختر بچه سوم خانواده س
پدر خانواده اوضاع مالی خوبی نداشت و از روز ازدواج شون تا دو ماه پیش که حدود (۴۰ ) میگذره میگفتند مستاجر بوده
من خودم یادمه زمانی که بچه بودیم دختر این خانواده (گلناز) همیشه تیکه کلام ش این بود که من خانواده مو نجات میدم و همشون پولدار میکنم و خودم میرم خارج زندکی میکنم
این حرف گلناز شاید کسی نبود که توی فامیل ما نشنیده باشه و یواش یواش دیگه حرفش خنده دار شد بود مخصوصا برای دخترای فامیل
تا اینکه دو تا برادرها ازدواج کردن ولی گلناز همچنان خواستگار نداشت و دیگه توی فامیل به عنوان دلسوز بهش نگاه میکردن
ولی گلناز همچنان با تمام باور و ایمان خدایی ش
همون حرف میزد میخندید، تا اینکه برادر سوم هم ازدواج کرد و گلناز مونده یک پدر مادر پیر (۶۲،۳ساله) گلناز همچنان میگفت من شما رو نجات میدم و خودممیرم خارج زندگی میکنم و شوهر من پولدار و ثروتمند خواهد بود
تا اینکه بخاطر مشکلات مالی خانواده گلناز مجبور شد از یک خانم مسن از طریق موسسه های پرستاری مشغول بکار بشه و از یک خانم مسن نگهداری کنه و این یک سال ادامه داشت تا اینکه
خدا ورق زندگی شو برگردوند
خانم مسن یک نوه پسری داشت که ۱۵ سال بود در کانادا زندگی میکرده و اونجا گویا مدیر یک کمپانی بزرگ بوده و بسیار ثروتمند
وقتی برمیگرده ایران که مادر بزرگ شو ببینه این گلناز خانم (با ایمان ) رو میبینه و به خواسته مادربزرگش که خیلی تایید و سفارش میکنه که خیلی دختر خوبی و ....
با گلناز ازدواجمیکنند
خلاصه افکار مثبت و ایمان به خدا و باور هاش جواب میده
آقای مهندس اختیارات کلیه املاکش رو در کرج مسپار به برادر بزرگ گلناز
برای برای دوم یک خشکبار فروشی میزنه
برادر سوم ش با خودشون میبرن کانادا ودر کارخونه خودشون مشغول کار میشه
برای پدر مادرش بعد از سالها خونه بزرگ ماشین و یک پس انداز
و حالا دخترهای فامیل موندن این همه نعمت خدایی
و گلناز خانم خداروشکر در کانادا داره نون باورهاشو میخوره
امروز وقتی شنیدم کلی اشک ریختم که باورها چه میکنه و ما غافل هستیم🥹💙💫
بچه ها این متن توی یکی از کانالای ایتا بود گفتم براتون بزارمش شما هم بخونید و لذت ببرید
این از ی کانال تو تلگرام برداشتم
یکی دیگه ام خودم میگم بهتون