2777
2789
عنوان

نگاه هامون

94 بازدید | 8 پست

اگه یه آقایی که همکار هست و من دانشجوعم و ایشون جایگاهشون مسئوله ، نگام کنه تو مراسمای مختلف ، حس کنم نگاهشو ، یعنی اگر یه سالن کسی نباشه یهو من رد شم ممکنه چهل پنجاه ثانبه نگاه کنه ها ، حالا کسی باشه اصلا انقدر رو میگیره که نگو

مذهبی هم هست به ظاهر که لااقل اینطوره

به نظرتون من اشتباهی ازم سر زده؟ خیلی مودب بودم جلوش فقط ی با پیج فیک پیجشو بررسی کردم یعنی فهمیده پیج من بوده؟ 🤣

خب فضولم پیج خیلیا رو چک میکنم

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
بیشتر ببینید
مجرد یا متاهل؟

مجرد 

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب الان دقیقا دغدغه ات چیه ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
خب الان دقیقا دغدغه ات چیه ؟

استرس دارم ، چون میترسم جایی از خودم سوتی داده باشم ، پیجشو با یه پیج فیکی فالو کرده بودم

یعنی ببین پیج فیکم طوریع که پرایوت نمیشه لعنتی  و کاملا مشخصه فیکه ، خب میخوام ببینم اون حساب اصلیم که اسم و عکس خودم هست رو تونسته ببینه ؟ الآن آنفالوش کردما ولی گاهی پست و اینارو دیدم کلا همکارا رو با اون پیج فیک میرم نگاه میکنم اگر باز باشه پیجشون

بیشتر ببینید
استرس دارم ، چون میترسم جایی از خودم سوتی داده باشم ، پیجشو با یه پیج فیکی فالو کرده بودمیعنی ببین پ ...

بیخیال بابا حالا بفهمه چیه مگه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
خب مشکلش اینه من یه مقدار با خودم نسبت به فکرام کنار نیومدم ، محیط دانشگاهی ما بسته هست کلا تک جنسیت ...

🙄🤣 خب هستی دیگه چرا انکار میکنی 

بیشتر ببینید
به نظرتون اصلا چرا نگام میکنه وقتی مذهبیه؟ من حس کردم اشتباه از منه ولی دیدم نه جدا اینطوریه

مگه نگاه کردن مذهبی غیر مذهبی داره 😅 اگه مجرده که نوش جونش داره دنبال کیس میگرده لابد 🤣

بیشتر ببینید