2777
2789

سلام بچه ها بخوام توافقی طلاق بگیرم باید اول سامانه ثبت نام کنیم یاچی؟چقدرطول میکشه؟مشاوره هم میفرستن اجباریه یا میشه اصلانریم؟اگه مهریه رو توافق کنم چقدرطول می‌کشه ؟کیا توافقی طلاق گرفتن؟تجربه اتون رو بگید لطفاااا.ممنونم

دارم ازغصه میمیرم.میشه برای حاجت رواییم دعاکنیدویک صلوات بفرستی؟هیچکی رو ندارم.دعاکنیدخداحاجتم رواکنه وگرنه مرگم حتمیه🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بعد از مراحل ابلاغیه و مشاوره بمدت تقریبا ۱۰ جلسه، زود اتفاق میافته شاید ۶،۷ ماه 

البته با وجود وکیل ۶،۷ ماه ، چون توافقی هست، اگر توافقی نبود خیلییییی طول می کشید.

چون ۳ ماه و ۱۰ روز فقط مدت عده شما هست و نباید نزدیک شوهرتون بشین و رابطه ای وجود داشته باشه و بعد از اون قاضی میفرسته پزشکی قانونی که شما مبادا حامله باشین

خب بعد از مراحل ابلاغیه و مشاوره بمدت تقریبا ۱۰ جلسه، زود اتفاق میافته شاید ۶،۷ ماه البته با وجود وک ...

۶و۷ماااه

یکی ک ب من گفت ۱ماه 

من ۳ماه عقدم فرقی نداره؟؟

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

۳ ماه طول میکشه بری دادگاه اون قسمت مورد نظرخودش واست توضیح میده

توافقی؟انقدرطول میکشه؟🤯.چطور میگن نهایت ۴۰روز؟

دارم ازغصه میمیرم.میشه برای حاجت رواییم دعاکنیدویک صلوات بفرستی؟هیچکی رو ندارم.دعاکنیدخداحاجتم رواکنه وگرنه مرگم حتمیه🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

خب بعد از مراحل ابلاغیه و مشاوره بمدت تقریبا ۱۰ جلسه، زود اتفاق میافته شاید ۶،۷ ماه البته با وجود وک ...

گلم من حدود یکساله خونه پدرم هستم پس آزمایش بارداری وعده نمی‌خواد.برای طلاق توافقی انقدرطول میکشه؟پس چطور میگن ۴۰روز یا کمتر؟

عده برای بعد از طلاقه ربطی به توافقی بودن نداره فقط زن باید پریود نباشه و آزمایش عدم بارداری میگیرن

از اول تا آخرش سه یا چهار ماه طول میکشه

واقعا؟

سرچی ؟منم میخوام جداشم بخاطر اعتیاد

چی بگم.سرهیچ چیزای مسخره.خریتتتت محض جفتمون.اما خدا کمکت کنه.

کاش شوهر من شعور طلاق توافقی داشت

🤣🤣🤣🤣🤣مال منم بیشعوره.یه سال بیشتره خونه پدرم هستم.هنوزززززراضی به طلاق نشده.اما دارم پرس وجومیکنم که بدونم چکارکنم