2777
2789
عنوان

حقوق دوبرابر تعطیلات عید

98 بازدید | 12 پست

خانوما حتماااا جواب بدین،صابکارشوهرم گفته بود اگ ایام عید یه نیمش وایسین کارکنین نیمه بعدی باحقوق برین مرخصی شوهرمم نیمه اول وایساده سرکارهیچ جانرفتیم،الان بازگفته اگ نیمه دومم وایسی کارکنی کلا مرخصی نری اون شیش روز روحقوق دوبرابر حساب میکنم باهات...شما اگ بودین قبول میکردین ک ایام عید رو کلاکارکنه،یا بیخیال حقوق دوبرابر اون چندروزمیشدین میرفتین مرخصی و گشت و گذار،شوهرم هی میگ نمیدونم تو بگو خودمم نمیدونم والا..شما بودین کدوم انتخاب میکردین؟؟؟اردیبهشت میتونه مرخصی بگیره جاش ولی بدون حقوق

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کار مهمه .اگه صاحبکار متوجه بشه زمانی که با نیروی کار نیاز داره میتونه رو کارمندش حساب کنه ،موقعیت شوهر شما محکم میشه .بعدا هر وقت پول خواست یا مرخصی خواست راحت میتونه بگیره .چون موقعی که صاحبکار نیاز داشت وایساد .البته اگر فهم و شعور داشته باشه

کار مهمه .اگه صاحبکار متوجه بشه زمانی که با نیروی کار نیاز داره میتونه رو کارمندش حساب کنه ،موقعیت ش ...

چون اکثرراننده هاش مرخصین،رو شوهرمم جوردیگ حساب کردن کلا،بش گفته نیمه دومم وایسی حقوق دوبله اون چندروز میدم چون حقوقا روزی حساب میشه...میتونه اردیبهشت هم مرخصی بگیره