2777
2789
عنوان

مخارجم تو عقد گردن شوهرمه اجازم دست بابامه جالبه

| مشاهده متن کامل بحث + 4386 بازدید | 176 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوره ی شناخت دوران نامزدیه نه عقد!!!

عزیزم بعضیا هنوز رسما قدیمیارو البته بعضی از قدیمیا والا مادربزرگ من با این که قدیمیه بهم میگه تا قبل از عقد فقط باید بشناسین همو اصلا باهم تو اتاق نخوابین که اگه خواستین جداشین سخت نباشه ولی اگه عقد کردین دیگه زن وشوهرین محرم وحلال همین چه عروسی بگیرین چه نگیرین

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

بحث خرج جداست ربطی به هم ندارن میخواد عزت واحترام دخترش حفظ شه تا زمان عروسی.وگرنه مستقیم برن زیر یه ...

یعنی تا جشن نگیرن زن وشوهر نیستن؟؟حتما باید باهم بخوابن تا زن وشوهر حساب بشن؟؟

بحث خرج جداست ربطی به هم ندارن میخواد عزت واحترام دخترش حفظ شه تا زمان عروسی.وگرنه مستقیم برن زیر یه ...

همین الانم عقد و عروسی معنا نداره به هر حال خانمشه و اختیار همو دارن هرکاری کنن 

فقط باید رابطه ی کامل انجام ندن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
همین الانم عقد و عروسی معنا نداره به هر حال خانمشه و اختیار همو دارن هرکاری کنن فقط باید رابطه ی کام ...

عقد معنا داره ولی جشن عروسی معنا نداره

اسی هر کاری می کنی، فقط حواست باشه که بابات را پیش شوهرت کوچیک نکنی، تا می تونی به پدرت بها بده، پیش همسرت ازش تعریف کن، بدش را نگو، از جیب خودت خرج کن و بگو بابام خریده، مامانم داده.... عزت و شخصیت خانواده ات را حفظ کن و البته سعی کن سریع برید سر خونه و زندگی خودتون. 

منم دقیقا شرایط شما را داشتم. شاغل بودم، همسرم برام همه کار می کرد و بابام فقط سخت گیری. ولی من به هیچ عنوان اجازه ندادم که شوهرم از این مسائل بویی ببره. خودم شرایط را مدیریت کردم و سریع هم رفتیم سر خونه و زندگی خودمون. بابام یک ریال برام هزینه نکرد، نه جهیزیه و نه عروسی. همش را خودم دادم (پس انداز داشتم) ولی الان هم بعد از حدود 20 سال به همسرم میگم که مثلا این اتو را بابام از فلان جا برام خرید و... 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

عزیزم بعضیا هنوز رسما قدیمیارو البته بعضی از قدیمیا والا مادربزرگ من با این که قدیمیه بهم میگه تا قب ...

دقیقا همینطوره . همسر منم تمام مخارجم رو میده(عقدیم) اولش خانوادم گفتن حق خواب و بیرون رفتن و خونه ی پدرشوهر رفتن و بستن در رو ندارید!😦 

اما بعدها که دیدم خانوادم حتی یه شکلات برام نمیگیرن گفتم دروقتی که اختیار مخارجم با شما نیست اختیار خودمم نیست الان بعضی اوقات کنارهمسرم میخوابم هر وقت وقت داریم بیرون میریم برای خرید و باشگاه و تفریح و… خونه ی پدرهمسرمم زود به زود میرم‌سر میزنم . درسته احترام واجبه اما دیگه ما همسر همیم این چیزا معنا نداره

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
عقد معنا داره ولی جشن عروسی معنا نداره

منظورم همین بود که عقد و جشن عروسی فرقی ندارن

بیشتر ببینید
دقیقا همینه

همسرم خداروشکر خیلی خوبه وگرنه اینقدر خانوادم جلوش هزاران حرکت زدن یبار به روم نیاورد و نگفت خانوادت اینطورن و اونطورن 

خانوادم به شخصه بهش فهموندن که من براشون اصلا اهمیتی ندارم و بهم کلی بی احترامی کردن 

بیشتر ببینید