2777
2789
عنوان

مخارجم تو عقد گردن شوهرمه اجازم دست بابامه جالبه

| مشاهده متن کامل بحث + 4268 بازدید | 176 پست
من همون جمله اولتو خوندم فهمیدم شما تحت هر شرایطی قراره توجیه کنید اره پافشاری کرده که حقشه بعد بابا ...

طومار اینجور نوشته میشه 

به هر حال پاسخ زیاد دارم برای شما ولی چون حال من بیشتر بد میشه ترجیح میدم که دیگه بحث نکنیم البته شما بحث ودعوا دارید وگرنه اینجور پاسخ دادن دوراز ادب هست 

اینجا چرا عقد دوره شناخت می‌دونن اون نامزدی برای شناخت دیگه وقتی عقد کردن اسم شون رو شناسنامه هم هست رسماً زن و شوهر هستن چه شناختی دیگه

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو پدری که عمری بزرگت کرده خرج تحصیل و ... داده برای پسری که چند ماهه محرمش شدی میزاری زیر پا؟؟؟

پدرت خوبیت میخواد. مردم الکی حرف در میارن

چند مدت خودت کنترل کنی بدنیست فرصت زیاد داری

خب راست میگه شب بری خونه اونا بخوابی هزار حرف پشت در میاد

تو پدری که عمری بزرگت کرده خرج تحصیل و ... داده برای پسری که چند ماهه محرمش شدی میزاری زیر پا؟؟؟پدرت ...

چرا اینجور حرف میزنید من اصلا مشکلم خوابیدن نیست عقده خوابیدن ندارم این شماها و بابام هستین که فکرتون هول محور خوابیدن میگذره من حرفم بی احترامی بابام به منه که تا هر چی میگم تهش میگه میخوای بری زیرش برو تاپیک قبلم رو بخون بیین با چیی دارم سر میکنم وگرنه این همه ماهه عقدیم یبارم شوهرم نیامده شب بمونه هفته ای یبار میاد با احترام میره چقدر همتون مریض جنسی هستید

من همون جمله اولتو خوندم فهمیدم شما تحت هر شرایطی قراره توجیه کنید اره پافشاری کرده که حقشه بعد بابا ...

چون پا فشاری کردم یک پدر حق داره تجاوز کلامی بکنه و روحمو و شخصیتمو زیر سوال ببره؟ شماها اینحوری پدر مادر هستید همش مریض جنسی هستید فکرتون تو شلوارتونه وگرنه منو شوهرم این همه مدت عقدیم حرمت بزرگتر رو حفظ کردیم و حرفی از خوابیدن پیش بابام نزدیم بین خودمون جور دیگ حلش کردیم

چرا اینجور حرف میزنید من اصلا مشکلم خوابیدن نیست عقده خوابیدن ندارم این شماها و بابام هستین که فکرتو ...

حرف باباتون زشت بوده

منن بودم عصبانی میشم.چاره اینه جوری رفتار نکنی که اون این حرف به زبان بیاره

خودت شاغلی بعد عین گداها شارژتم از شوهرت میگیری بعد انتظار کمک مالی از بابات هم داری !!

گدا نیستم شوهرم علاقه داره برام خرج کنه پدرمم وظیفه داره چون یک سال پیش۱۳ گرم طلا بش قرض دادم که اگر الان دستم بود نصف جهاز ضروریم رو میخریدم من مثل تو گدا نیستم انقدر به همه کمک کردم بی نیازم همه چی به لطف خدا دارم اما میفهمم در قبال همه خوبی هام بقیه هم در برابر من وظیفه دارن 

حرف باباتون زشت بودهمنن بودم عصبانی میشم.چاره اینه جوری رفتار نکنی که اون این حرف به زبان بیاره

هرچی میشه همه میگن باباته باباته والد بودن دلیل نمیشه به بچت تجاوز کلامی و همش تهدیدش کنی که باید از خونم گمشی

چون پا فشاری کردم یک پدر حق داره تجاوز کلامی بکنه و روحمو و شخصیتمو زیر سوال ببره؟ شماها اینحوری پدر ...

الان با منی.خدایی خوندی من چی گفتم کامنتای قبلیمو خوندی..من مریص جنسیم.واقعا اگر این حرفات با منه از لحاط شعور تعطیلی

We remember #PS752

هرچی میشه همه میگن باباته باباته والد بودن دلیل نمیشه به بچت تجاوز کلامی و همش تهدیدش کنی که باید از ...

حق بهت میدم. عصبانی بشی مخصوصا حرفای رکیکش آزاردهنده است

چاره اش اینه به شوهرت هم تلفن زدی جلوی چشم پدرت نباشه

با هم بیرون رفتید متوجه نشه

الان با منی.خدایی خوندی من چی گفتم کامنتای قبلیمو خوندی..من مریص جنسیم.واقعا اگر این حرفات با منه از ...

من از شعور تعطیل نیستم حرفتم متوجه شدم که نوشتی خودتونو گنترل کنین!! انگار ما از حشر زده به سرمون حرف من چیز دیگست امدی میگی خودتونو کنترل کنید انگار من رفتم التماس کردم که بزارید باهم بخوابیم حرف نسنجیده میزنی

من از شعور تعطیل نیستم حرفتم متوجه شدم که نوشتی خودتونو گنترل کنین!! انگار ما از حشر زده به سرمون حر ...

واقعا برات متاسفم چون اول فکر کردم سو تفاهم شده ولی الان مطمینم تعطیلی.یه بار دیگه کامنت منو بخون من گفتم پافشاری کردی حقته.کفتم پدرش حق نداشت بهش فحش بده.گفتم اون خانم و امثالش باعث طلم‌به دخترا هستن که حق توهین‌میدن به عنوان اینکه کسی پدر برادره مرده..شما خودتو کتارل کن.که انقد عصبی هستی نه کامنت قبلمو خوندی نه این کامنتمو

We remember #PS752

من از شعور تعطیل نیستم حرفتم متوجه شدم که نوشتی خودتونو گنترل کنین!! انگار ما از حشر زده به سرمون حر ...

من کجا گفتم خودتونو کنترل کنید.اون خانم گفته تحت فشار پدرش فحش داده گفتم تحت فشار هم‌حق نداشته فحش بده

We remember #PS752

واقعا برات متاسفم چون اول فکر کردم سو تفاهم شده ولی الان مطمینم تعطیلی.یه بار دیگه کامنت منو بخون من ...

وای ببخشید فکر کردم جواب اون کاربر مقابلت رو دادم معذرت میخوام انقدر کامتش بد بود عصبیم کرد

من کجا گفتم خودتونو کنترل کنید.اون خانم گفته تحت فشار پدرش فحش داده گفتم تحت فشار هم‌حق نداشته فحش ب ...

حلال کن توروخدا فکر کردم اونو ریپلی کردم .

میرم خونه این وضعیتم هست میام مجازی ایمجا هم بحث خوابیدن و مسایل درون شلواریه با این کاربر ها درست ریپلی نکردم