2777
2789

عقدم همه خرجمو شوهرم میده بااینکه شاغلم اما شوهرم برام همه چی میخره دکتر میبره اگر پول کم بیارم برام پول میزنه شارژم اینترنتم همه چییییممم با همسرمه....

بابام میگه وظیفشه شوهرته باید خرجت کنه ، بابام برام هل پوچم نمیخره آها ببخشید یادم رفته هفته پیش بابام برام یه کرانچی خرید!!!!

اما اجازه سفر رفتن نداریم و حتی شب نباید پیش هم بخوابیم!!!! 

میگه اون پسر غریبه هست اجازه ندارین تا نرفتین زیر یک سقف کنار هم بخوابین!!

حالا منو شوهرم مشکلی نداریم تاالانم نشده شوهرم بخواد شب بمونه خودش نمیخواد کارمونو روز انجام میدیم !!!

ولی من داره سرم میترکه که چطور برای خرج کردن اون شوهرمه ولی درموارد دیگ هفت پشت غریبه هست .

واقعا چی تو مغز بابام میگذره..

دلم میخواد کار شوهرم درست بشه از این شهر بزارم باش برم دیگم برنگردم

به بابات بگو 

همونطور که تامین مخارجم وظیفه شوهرم هست 

پس تایین و تکلیف زندگیم هم گردن اونه

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋  یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون دوره نامزدی 

دوره آزمایشی هست

شاید الان ناراحتی اما پدرتون  خوبه تو میخواد

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید
بابات خیلی زور میگه چه نامزد خوبی داری

نه اتفاقا باباش درست میگه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید
حرف پدرت چیز دیگس که تقریبا درسته چون این تو خیلی خانواده ها رسمه بدیت و نمیخواد از این لحاظ.

حرفش چیه؟ اگر انقدر غیرتیه چرا میزاره پسر غریبه خرجمو بده برام لباس بخره؟

چون دوره نامزدی دوره آزمایشی هستشاید الان ناراحتی اما پدرتون خوبه تو میخواد

دقیقا چرا بعضیا در مقابل فهمیدن مقاوت میکنن

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید
حرف پدرت چیز دیگس که تقریبا درسته چون این تو خیلی خانواده ها رسمه بدیت و نمیخواد از این لحاظ.

حرفش چیه؟ اگر انقدر غیرتیه چرا میزاره پسر غریبه خرجمو بده برام لباس بخره؟

اها بعدش بابام میگه اره دلت میخواد بری زیرش بخوابی

پس کلا بیخیال شو .

بزار بعد عروسی روابط رو کم کن

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋  یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋