قبل از اینکه بگین دروغ میگی تشریف ببرید پیجش ببینین ، از مجردترین ها مجردتره
از روز اول حلقه ننداخته و هیچ جا این خانم حضور نداره
که من از خالم که نزدیکه به شهناز جون ، یعنی مادر اقای گلزار شنیدم اصلا ازدواجی درکار نبوده و این آقا سر یک قراردادی که با یک شبکه داشته مجبور شده به کلام بیاره
اینهنه توضیح دادم که اصلا این حرفا بخاطر قراردادش با صدا و سیما بوده
غیر باوره باید خیلی اوضاعت خیط باشه یا اوضاع صدا سیما خیط باشه که همچین افتضاحی به بار بیارن و احساسات طرفدارانشو به مسخره بگیره
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
پبجشو ببینین حرفم رو باور میکنینیا ویکیپدیای ایشون که هیچ اسمی از این خانم نیستکه حتی اسمش نمیاره ف ...
آره شک برانگیز که هست همه ی ماجرا ولی باور کردنش سخته عمق فاجعه زیاده 😆
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
مردم شدن مسخره ی سلبریدیا ، بعد میگن چرا آدمای سم زیاد شدن بیا اینم از الگوی نوجوونا
دنیای بدون گلزار 😅
میدونم حرفم باور ناپذیره واقعا ولی خودتون یک نگاه به پیج این آقا بندازید صحت صحبتم بهتون ثابت میشه
یه دستیه قشنگی بود ولی خب جوابتو میدم از ابهام در بیای
پیجشو ندارم من 😅