2777
2789

و توصیه ایت الله فلطمی نیا رو هم انجام دادم

ولی دیشب ک اخرین شب بود و سرنوشت یکسال نوشته میشد وسط جوشن کبیر خوابم برد و واقعه و توحید ایت الله فاطمی نیا رو نخوندم

میگم درسته من کم سعادت بودم ولی شایدم قرار بود حاجت روا نشم و اینطور رقم خورد تا من گلایه نکنم  به خدا یا ایمانم سست بشع 

خوشبحال همه اونایی که امام زمان تقدیر خوب براشون امضا کردند 

التماس دعا 

من فک میکنم دیگ هیچ چیز خوشحالم نمیکنه جز ظهور منجی

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بیشتر ببینید

دیشب امضا زدن خاهر 

اون دوشبم مطعنن باش در نظر میگیرن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درسته شب اخر مهمتره ولی معلوم نکردن شبی ک واقعا سرنوشت رقم میخوره کدومه 

منم یادم رفت قران ب سر رو و یک شب تونستم انجام بدم 

الان گفتی یادم اومد 

مطمئن باش اگ قرار ب حاجت روایی باشه همون دوشب انجام شده 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
دیشب امضا زدن خاهر اون دوشبم مطعنن باش در نظر میگیرن

ان شالله امسال سال ظهور باشه و عاقبتمون بخیر بشه 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بیشتر ببینید
ان شالله امسال سال ظهور باشه و عاقبتمون بخیر بشه

خداکنه الهیئی آمین 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید
منم شب سوم هیچی نفهمیدم از بس دخترم شلوغی کرد

ان شالله حاجت روایی و عاقبت بخیری❤

بیشتر ببینید
منم بچه ها اذیت کردن کج و کوله خوندم ان شالله خدا از هممون قبول کنه

ان شالله 

حاجت روا باشی ❤

بیشتر ببینید
درسته شب اخر مهمتره ولی معلوم نکردن شبی ک واقعا سرنوشت رقم میخوره کدومه منم یادم رفت قران ب سر رو و ...

ان شالله 🥲

ان شالله انسال سال ظهور باشع 

میترسم‌ که یادم بره یه روز این اعتقاداتم و گمراه شم‌

کاش هیج وقت اینطور نشع

بیشتر ببینید

عزیزم مطمین باش خدا اینقدر دنبال این نیست که وای نصفه خوندی حالا حاجتت را نمیدم! اون که مسلمون نیست و شب زنده داری نمیکنه اونم نباید به حاجتش برسه؟؟؟ چقدر راه رسیدن به خدا را برامون سخت کردند و چقدر خدا را دست نیافتنی!!!! 

چی شده اینقدر استرس و ناراحتی برای نصفه خوندن جوشن کبیر؟؟ 

خدا اینقدر بزرگ و مهربونه که کاری به نصفه خوندنو کامل خوندن نداره. انسان خوبی باش، واجباتی که خدا گفته مثل نماز و غسل و ... را انجام بده این شبها هم هرچقدر توانت بود دعا کن بدون استرسی که یه عده اومدن برامون درست کردند وای همین یه شب امضا میشه وای اگه کامل نخونید چی میشه وای به حال اونایی که خوابند!!!  خدا هم انشاالله بهترینها را برات قرار میده.

این جوری نگید نیت داشتین احیا کنید خوابتون برده 

خداوند خیلی کریمه به قلب تون نگاه میکنه 

قطعا ثواب احیا کنندگان رو گرفتین 

ان شاءالله سرنوشت یه سال تونم پر از خیر برکت نوشته 

شده باشه

و عشق عشق می آفریند...

عزیزم مطمین باش خدا اینقدر دنبال این نیست که وای نصفه خوندی حالا حاجتت را نمیدم! اون که مسلمون نیست ...

میدونید منم درک میکنم که همه چی به این یه شب نیس واقعا 

ولی بعضی وقتا وقتی یه ختمی میگیری ک میگن ۱۰۰ درصد نتیجه میده بنظرم یه مشکلی پیش میاد یا یادت میره یا یه چیزی مانع ادامه ختم میشه تا تو بگی شاید از کوتاهی من بوده ولی خب خدا انقدر بزرگ هست که ببخشه ولی در واقع من لایق بخشش و لطف خدا نیستم و دلم خوشه به حسن ظن خودم نسبت به خدا

این تاپیکم بنوعی توجیهه شاید 

بیشتر ببینید
این جوری نگید نیت داشتین احیا کنید خوابتون برده خداوند خیلی کریمه به قلب تون نگاه میکنه قطعا ثواب اح ...

ان شالله مرسی از دعای خیرتون 🙏صد برابرش روری خودتون بشه 

بیشتر ببینید
میدونید منم درک میکنم که همه چی به این یه شب نیس واقعا ولی بعضی وقتا وقتی یه ختمی میگیری ک میگن ۱۰۰ ...

نه توجیهی نیست، اینقدر بنده ی خوبی هستی که این کامل خوندنو ... برات مهم بوده.

اتفاقا من نذرهایی برداشتم که کامل کامل انجام دادم بدون وقفه ولی جواب نگرفتم. عزیزم تا خدا نخواد نمیشه، اگه هم به زور بگیریم واقعا به گلومون میرسه. 

تاپیک شما منو یاد اخلاق دهه شصتی ها و ... انداخت چرا این حرفو میزنم چون یادمه خیلی میگفتند اگه نتونی بیدار بمونی معلوم نیست چی برات نوشته بشه بیا دعا کن و ... به خدا همون استرس را هنوز دارم. شما هم تلاشت را بکن، توکلت را بکن، واحباتت را انجام بده، دعات هم بخون، انسان هم انشاالله باشیم، مطمین باش اگه به صلاحت باشه خدا میده.

من یه چیزی از خدا چندین ساله میخواستم نمیدونی چقدرررر براش تلاش کردم چقدر نذر برداشتم چقدر دعا کردم نشد که نشد. انشاالله خواسته شده در مسیر خواسته ی خدا قرار میگیره و حاجت روا بشید