2777
2789
عنوان

حاملگیییی لطفاً بیاییین

254 بازدید | 19 پست

من امروز تست دادم فهمیدم باردارم 

همسرم خیلی خوشحاله اما من یه حالت افسردگی دارم😔

ذوق دارم اما میترسم دلم گرفته از صبح

هرچی شوهرم باهام حرف میزنه اروم نمیشم 

ترس از زایمان

تربیت کردن

و این چیزا

خیلییی حالم بده بچها میشه کسایی که تجربه دارن بیان 

نمیدونم چیکار کنم شوهرم میگه بهترین دکتر و میارم بالا سرت نترس و این حرفا اما من مث چی ترسیدم

ج.لوگیری هم میکردیما یهو ایطو شد 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طبیعی این حس به نظرم منم اوایل داشتم قران بخون اروم میشی همه چیز بسپار به خدا بگو خودت دادی خودت کمکم کن خیلی کمکت میکنن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم طبیعیه من هنوز حامله نشده میترسم از آینده و زایمان شماهم یکم بگذره آروم تر میشید برید زیر نظر یه ماما عالی یکم با دکتر که حرف بزنید یکم کلیپ های زایمان های راحت رو ببینید کم کم ترستون میریزه

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

سلام عزیزم بسلامتی خیلی خیلی مبارک باشه قدمش پر خیر و برکت باشه خداروشکر ک میتونی طعم شیرین مادر. شدن رو بچشی اونی که دندون داده نون هم میده توکلت به خدا باشه استرس به خودت نده هرچی از طرف خداس قطعا خیره

سلام عزیزم بسلامتی خیلی خیلی مبارک باشه قدمش پر خیر و برکت باشه خداروشکر ک میتونی طعم شیرین مادر. شد ...

فداتشم من عزیزم❤️🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ترسیدن و لرزیدن ها عادیه ..بخاطر هورمونا هس و ترس از درد کشیدن ها 

من خودم هیچ لذتی از دوران بارداریم نبردم همش ترس و لرز زایمان تو دلم بود.ولی خب چ میشه کرد اخرمجبوریم یه دونه رو بیاریم

ترسیدن و لرزیدن ها عادیه ..بخاطر هورمونا هس و ترس از درد کشیدن ها من خودم هیچ لذتی از دوران بارداریم ...

من همسرم از همسر سابقش بچه داره خب

بهمم می‌گفت اگه دوس نداری فعلا بچه دار نمیشیم تا وقتی که اوکی شی 

اما یهو از دستمون در رفت😂🤦🏻‍♀️

اره دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40