2777
2789
عنوان

چرا یه مادر نمیتونه زایمانشو خودشو انتخاب کنه 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 105 پست
حرفی ندارم.ولی حق داره هر کسی برا بدنش و فرایندهای مربوط بهش صاحب اختیار باشه

دقیقا ، میخوان با این کار جمعیتو بیشتر کنن مثلا ؟ فکر کردن طبیعی بیارن میتونن ده تا بزان خرجشم میتونن بدن ؟ با این وضع اسفناک اقتصادی 

سزارین ممنوع نیست ک تو بیمارستان های خصوصی انجام میدن

هزینه خصوصی رو هر کسی نداره.قبلا تو دولتی هم میشد انتخاب کنی.من خواهرم هر دوتا زایمانش انتخابی بود تو دولتی خیلی هم راضی بود

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدرم سخت نیست سزارین یعنی میشه درخواست داد و انجام داد

یعنی تو اینم باید نظر بدین😂چمیدونی از داستانش مرد حسابی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
هزینه خصوصی رو هر کسی نداره.قبلا تو دولتی هم میشد انتخاب کنی.من خواهرم هر دوتا زایمانش انتخابی بود ت ...

دیگه ببخشید کسی ک توان هزینه هارو نداره نباید بچه بیاره بنظرم چون هزینه بچه خیلی بیشتر از بیمارستان میشه البته این نظر شخصی منه توهین به کسی نشه 

اره قبلا راحت تر بود الان سخت گیر شدن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
من خواهرم پزشک زنان هست فقط خواستم بگم که انقدر هم سخت نیست بری درخواست بدی انجام میدن

به اون راحتیم که شما میگی نیس بری درخواست بدی کمیسیون پزشکی میگیرن اگر واقعا از لحاظ جسمی ( دقت کنین که از لحاظ روحی به هیچ‌جاشون نیست ) مشکلی نداشته باشی به هیچ وجه قبول نمیکنن 

دکتر من سال ۱۴۰۳ با هزینه بیمارستان ۴۵ میلیون میگرف برای سزارین اختیاری 

چرا باید انقد پول بره به جیب دکترا ؟

هزینه خصوصی رو هر کسی نداره.قبلا تو دولتی هم میشد انتخاب کنی.من خواهرم هر دوتا زایمانش انتخابی بود ت ...

کسی که هزینه بیمارستان نداره چجوری از پس هزینه پوشک و چیزای دیگه میخواد بربیاد

در روز میدونی چندنفر تو دولتی زایمان می‌کنند

اگر همشون بخوان سزارین بشن باید چندین پزشک زنان و چندین پزشک بیهوشی حاضر باشن همیشه و چندتا اتاق عمل لازم هست که امکانات دراین حد وحود نداره

خصوصی سزارین میکنه چون تعداد رایمانش خیلی محدوده

خداروشکر سر بچه دومم هیچکس دستشو نکرد، چون وقتی رسیدم پشت در اتاق زایمان فول شده بودم بچه سریع بدنیا ...

بعضیا زایمان راحت تری دارن ولی بعضیا سخت زان 

خدا لعنتشون کنه با این قانونشون

به اون راحتیم که شما میگی نیس بری درخواست بدی کمیسیون پزشکی میگیرن اگر واقعا از لحاظ جسمی ( دقت کنین ...

اتفاوت خبر نداری

الان دکتر ی پولی میگیره راحت سزارین میکنه کمسیون نمیخواد