یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
من رفتم شفا گرفتم یه خروار کرم پودر میزدم فیل تر مینداختم باز تو عکس جوشام معلوم بود اصلا اعتماد به نفس اینکه بدون کرم پودر زدن برم بیرون رو نداشتم
برو منظم هم برو و وقتی رسیدن به پوست رو شروع کردی روتین بگیر سعی کن محصولات مختلف رو که ایرانی هستن( تاکید میکنم ایرانی چون اصل وفیک بود خارجیا رو تشخیص دادن و اینکه بدونی تو چه شرایطی نگهداری شدن سخته واقعا) محصولاتی که بهت میسازه رو پیدا کن و تغذیه رو هم خیلی رعایت کن مخصوصا شیرینی جات و چربی جات
عزیزم از راهنمایی و کمکت خیلی خیلی ممنونم،واقعا ممنونبله حتما میرم ولی الان اینقد حالم بده که اول می ...
خواهش میکنم گلم اینایی که رفتن و میان ته دلتو خالی میکنن احتمالا جای خوب نرفتن وقتی بری مطب نتیجه دلخواهت نباشه خیالت راحته که دکتر میاد و تو کار فیشیالیست مداخله میکنه