2777
2789
عنوان

خانما من شاغلم و همسرم هیچی برام نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 53 پست
چون عقل نداشتم عزیزمفکر میکردم همینکه دارم بهش میرسم کافیه

نه عزیزم دوراز جونت ،

ولی برام عجیبه خانم های معلم بخت و اقبالشون ایده آل و مناسب پرستیژ خودشو نیست،خواهش میکنم ناراحت نشو هرچی میبینم اینطوریه

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره دقیقا به تنبلی و از جیب برادرش جیبش پر بشه عادت کردهاخه اصلا حرف دیگران براش اهمیت ندارهدوسشدارم ...

کارش خیلی اشتباهه، با اینکه متاهل شده ولی از نظر مالی به برادرش وابسته اس، خیلی بده خیلییی، تا کی برادرش قراره کمک کنه آخه؟

امیدوارم به خودش بیاد!

رِسَد‌ آدَمی بِه جایی کِه بِجُز خُدا نَبینَد...

تا کی میخواد به این شرایط ادامه بده مگه میشه مردی کار نداشته باشه و بیکار بمونه

والا فعلا که شده

من زیاد امیدی به تغییر این شرایط ندارم

وقتی ازش دلگیر و ناراحت باشم یا بحثی پیش بیاد تو خلوتم به جدایی فکر میکنم

ولی وقتی اشتی میکنیم باز همه چی یادم میره

فقط ب خاطر این موضوع نمیرم سر کارکافیه بدونه من هزار تومن دارم تا اون خرج نشه نمیده بهم

دقیقا برا منم همینه

پولای منم میگیره ازم به عنوان قرض ولی یبارم پس نداده

منم دلم میسوزه هی تکرار میکنم

نمیدونی وقتی جاریمو میبینم چه حس بدی دارم

عزیزدلمم🥲💔

‌واقعا حق داری گلم

حیف شما با موقعیت خوب ولی وضعیتت اینطوری شده، ایشالله شوهرت بره سراغ کار

منم دانشجو معلمم بعضی وقتا که تاپیکایی مثل شما میبینم میگم نکنه مستقل شدن بد باشه🥲

عزیزدلمم🥲💔‌واقعا حق داری گلمحیف شما با موقعیت خوب ولی وضعیتت اینطوری شده، ایشالله شوهرت بره سراغ ک ...

چون بعضی پسرا میان رو شغل همسرشون حساب باز میکنن واقعا منم خوشم نمیاد

والا فعلا که شدهمن زیاد امیدی به تغییر این شرایط ندارموقتی ازش دلگیر و ناراحت باشم یا بحثی پیش بیاد ...

آره باید یه تصمیم اساسی بگیری قبل از اینکه بچه دار بشی با مرد تنبل و بی عرضه نمیتونی زندگی کنی من تو خانواده ای بودم که وضعش همین بود ذره ذره أب شدم با این تفاوت که مادرمم خانه دار بود 

عزیزدلمم🥲💔‌واقعا حق داری گلمحیف شما با موقعیت خوب ولی وضعیتت اینطوری شده، ایشالله شوهرت بره سراغ ک ...

موفق باشی عزیزم

مستقل بودن اصلا بد تیست،من اگه خودم پول نداشتم یه ثانیه هم نمیتونستم این وضعیتو تحمل کنم

ولی خب فعلا همش به خودم میگم صبر کن..خدا کنه درست شه

موفق باشی عزیزممستقل بودن اصلا بد تیست،من اگه خودم پول نداشتم یه ثانیه هم نمیتونستم این وضعیتو تحمل ...

مرسی مهربون من💝

آره درست میگی واقعا، ایشالله حل بشه مشکلتون

آره باید یه تصمیم اساسی بگیری قبل از اینکه بچه دار بشی با مرد تنبل و بی عرضه نمیتونی زندگی کنی من تو ...

نه به بچه اصلا فکر نمیکنم

هنوز من حسرت یه خرید از حساب همسرم مونده ب دلم بچه بیارم که چی!

بنظرت چی فکر میکنه راجب من که دارم با این اوضاعش باهاش زندگی میکنم؟