2777
2789

طبق نمودار رشد مرکز بهداشته عزیزم

شاید فرزندتون طبق نمودارش سو تغذیه نداره

ممکن است که لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آنها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار میتوان به وسیله‌ی گفته‌ها و نوشته‌های دروغ مردم را فریفت...زیرا همان‌طور که مگس، عسل را دوست دارد، مردم هم دروغ و ریا و وعده‌های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست میدارند..❤️‍🩹 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی؟اخه گفتن زیر پنج ساله ها

زیر پنج ساله هایی که سو تغذیه دارن عزیزم

سرچ کنید کالابرگ کودکان 

دقیقا همینو نوشته که کودکان دارای سو تغذیه..

ممکن است که لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آنها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار میتوان به وسیله‌ی گفته‌ها و نوشته‌های دروغ مردم را فریفت...زیرا همان‌طور که مگس، عسل را دوست دارد، مردم هم دروغ و ریا و وعده‌های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست میدارند..❤️‍🩹 

بیشتر ببینید
جدی؟اخه گفتن زیر پنج ساله ها

نه برای بچه هایی هست که مشکل رشد دارن، نه همه

من پسرم اتفاقا مشکل رشد داره اما من از بهداشت متنفرم(به خاطر یه سری دلایل شخصی) برای همین بهداشت نمی‌برم فقط تحت نظر پزشک متخصص هست

واسه اش نمیدن

الهم عجل لولیک الفرج
ربطی به بهداشت نداره

سرچ کنید مطالعه کنید متن خبر رو.

بیشتر ببینید
کسانی که بهداشت نرفتن هم گرفتند

اصلا اسم طرح تن سنجی و پایش وضعیت سو تغذیه کودکان هست از سوی مرکز بهداشت

حتی گفتن در صورت مراجعه نکردن بطور مستمر قطع میشه

حمايت تغذیه ای از كودک در صورت مراجعات به موقع مادر/ سرپرست کودک به خانه بهداشت/پایگاه سلامت محل سکونت و بهبودي روند رشد کودک استمرار خواهد یافت و در صورت عدم مراجعات به موقع مادر/ سرپرست کودک به خانه بهداشت/پایگاه سلامت محل سکونت و عدم بهبودی روند رشد کودک قطع خواهد گردید.

بیشتر ببینید