2777
2789
عنوان

کراشم میخواد ازدواج کنه😭

214 بازدید | 15 پست

بچها من یکیو خیلی می‌خوام خودشم می‌دونه ولی منو نپسندیده و به زودی میخواد ازدواج کنه (عاشق طرف نیست تقریبا تازگیا باهم آشنا شدن)

چیکار کنم میشه بهم بگین؟

دعا بخرم تاثیر داره ؟

بدبختی نمیاره ؟

با برم ... بگیرم اصلا ببینم سرنوشتم چطوریاست ها؟

دعا نیست طلسمه معلومه بدبختی میاره نحسی شدید میندازه تو زندگی دعا کن نماز جعفر طیار بخون بگو اگر خیر و صلاحه دلش به من متمایل شه اگرم نه مهرش از دلم بره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بیشتر توضیح بدی چطوریاست؟

نماز جعفر طیار رو؟ تو مفاتیح نوشته دستورشو خیلی حاجت میده من خودم باهاش حاجت گرفتم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نری سراغ طلسم و دعا که کلا دور از جان بدبخت میشی، چیزی که خدا نمیخواد رو می خوای با اجنه بدست بیاری؟

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

بیشتر ببینید

ببین مثل اینکه پسر بقال محله بیاد خواستگاریت، و‌تو شاید بهش احترام بذاری اما قبولش نمیکنی 

این جیزا به زور نمیشه که

والا ما با سلام و صلوات اومدن بردنمون خونه شوهر ، الان مرتب بگو مگو داریم  وای به حال شما که از حالا  شمارو نمیخواد

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید