2777
2789
یه شعر بختیاریه😍😂

لهجه ی کهگلویه اس😁 

البته اگه دقت کنی بعضی لحجه ها باهم مشترکه تو بختیاری هم

تموم زندگیمی هر چی داروم‌به فدات ...میدونی 😕بیشترین تلاش مو 😞سی ایی بود که تونه نگه داروم ولی خو تو نخواسی نگه داشته بشی💔در حوالی سی سالگی...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاقا خو سخته ما فارسی بگیم ما فقط با اینا با دستمال میرقصیم😐😂ار وابو من کمرم پنج تیر روسی بادهمیگه ...

😂😂😂😂

تا مبوسم  لولیت نیگم ملوسی باده چرا معنی نکردی😂😂😂اصل کار همینه

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼💖

عاقا خو سخته ما فارسی بگیم ما فقط با اینا با دستمال میرقصیم😐😂ار وابو من کمرم پنج تیر روسی بادهمیگه ...

اخری یعنی 

دختر بزرگزاده یا دختر کد خدا موهاشو تاب داده(همون ترنه ها که مو رو پیج میدیم از لچک میزاریم بیرون

😂😂😂😂تا مبوسم لولیت نیگم ملوسی باده چرا معنی نکردی😂😂😂اصل کار همینه

باده چی بود😅😅

تموم زندگیمی هر چی داروم‌به فدات ...میدونی 😕بیشترین تلاش مو 😞سی ایی بود که تونه نگه داروم ولی خو تو نخواسی نگه داشته بشی💔در حوالی سی سالگی...

مرسی عزیزمای دورش بگردم نامزدم وقتی دوست بودیم فرستاده بود برام🥺💖

عزیزززززم😍 پایدار 

اخری یعنی دختر بزرگزاده یا دختر کد خدا موهاشو تاب داده(همون ترنه ها که مو رو پیج میدیم از لچک میزاری ...

ها ها فهمیدم

😁 البته من لرزادم

تا حالا نپوشیدم