2777
2789
عنوان

به عنوان یه مرد فوق العاده اعتماد بنفس پایینی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 29 پست
لباس و مدل مو و ساعت و پوست خوب و موی سر به روز و متناسب جبرانش میکنه قدت بد هم نیست

اتفاقا لباس لش میپوشم خیلی به خودم میرسم منو توپر نشون میده ولی خب بازم ذهنمو در گیر میکنه تازه یه سری وسواسای جدیدم اومده سراغم هر روز میرم حموم حتی روزی دوبار

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

راحل بدید. برای افزایش اعتماد بنفس که بهتر از قبلم بشم

ببین ما نمیتونیم کاری کنیم ولی یه جمله خونده بودم قشنگ بود میگفت:

خدا بهتون كفش هایی داده كه اندازتونه
پس پاتون کنید و بپوشیدشون
و خودتون باشید
به كسی كه هستی افتخار كن
حتی اگه به نظر بقیه، مسخره باشه هیچ وقت اجازه نده کسی بهت بگه
تو زیبا نیستی

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

منم اعتماد بنفس بالایی ندارم

اما باید از یه جایی شروع کرد

خودم دارم سعی میکنم کم کم با ترس هام رو به رو شم

حتما برو باشگاه، تغذیه خوبی داشته باشی نتیجه خوبی هم میگیری

قدت هم کوتاه نیست والا الان مدت هاست پسر هایی ک قد بلند نیستن رو زیاد میبینم تو خیابون پس تنها نیستی 

میتونی کفش لژ دار بگیری که به استایلت هم بخوره و حداقل ۵ سانت بلند ترت کنه

بیشتر بخاطر وزنت اعتمادبنفس ظاهری نداری

وزنتو اصولی ببر بالا حداقل ۶ ماه طول میکشه دنبال راه یه شبه نباش

با آرزوی موفقیت

چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همه‌چی. بگیرین بخوابین بابا.
آره واقعا مخصوصا مرد نباید قدش کوتاه باشه زیاد

چقدر بدجنسید فکر کنید برادر خودتون پسر خاله خودتون 

این چه حرفیه 

۱۷۱ درسته قد بلند نیست ولی اصلا هم کوتاه نیست

من برای دلخوشی اسی حرف نزدم ولی شما بخاطر مرد بودنشون خاستید اذیتش کنید ولی اگه جدی بگیره چی 

چقدر بدجنسید فکر کنید برادر خودتون پسر خاله خودتون این چه حرفیه ۱۷۱ درسته قد بلند نیست ولی اصلا هم ک ...

وا حالا همین مردا میگن دختر نبایداونجوری باشه اینجوری باشه عیب نداره بعدما یه قدمیگیم همه حمله میکنن

درستشم همینه مرد باید هیکلی باشه و قد بلند

وا حالا همین مردا میگن دختر نبایداونجوری باشه اینجوری باشه عیب نداره بعدما یه قدمیگیم همه حمله میکنن ...

الان خودت خیلی بلندی؟ قد بلند یکی از ملاکای زیبایه. برا مردا فقط نیس! خانمای قد بلندو مدلینگ میکنن یا کوتاه رو؟ شرط میبیندم خودت زیر ۱۶۰ هسی. من پسرای کوتاه تر از خودم خیلی زیاد دیدم. ایرانیا ۱۰ سانت کوتاه تر از اروپایی ها ان. دخترا هم که تو دانشگاه و بیرون میبنم ۸۰ درصدشون کوتاهه تر از منن. تازه کفش لژ دار میپوشم میشه ۸۵ درصد.پس جمع نبدن بگو فقط برای مردا! مثلا من معیار های زیبایی رو نمیدونم تویی که فقط میدونی.😐 الان دخترای  مدلینگ تو کشورای اروپایی قدشون با من برابری میکنه. تازه من یه پسرم انتخاب گرم. اصلا نباید دق دقم این چیزای مزخرف باشه که انتسابیه.... و گفتم مشکل من این چیزا نیس درستم بشه باز مشکل دارم. حالا نمیخوام ازخودم بگم و فخر فروشی کنم  ولی هرکی جای من بود با این موقعیت طلایی و مالی  که دلش فقط تا میتونست ویژگی های اکتسابیش رو تقویت میداد و این چیزا براش خنده دار بود.

الان خودت خیلی بلندی؟ قد بلند یکی از ملاکای زیبایه. برا مردا فقط نیس! خانمای قد بلندو مدلینگ میکنن ی ...

نخیر بلند نیستم متوسط نزدیک172

کاش زیر 160 بودم حداقل تو انتخاب همسر آیندم به مشکل نمیخوردم چون ماشالا بیشتر پسرا قدشون ازمن کوتاه تره نمیدونم چیشده جهشی چیزی رخ داده بیشتر مردای الان قدشون کوتاهه 

بعدشم طبیعتا بیشتر زنا دوست دارن همسر آیندشون کمی ازشون بلندتر باشه خب بایدم همینطور باشه این چیز طبیعیه 

نمیدونم چرا گارد میگیرن بعضیا انگار گفتیم طرف باید کوه بکنه واسمون حتما