2777
2789
عنوان

آقا دیدین دختر هرچی خرابتر شانسش بیشتر💔🤦🏼‍♀️😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 83 پست
به نظرت چند سالگی خوبه واسه رفتن تو رابطه؟ من ۱۷ سالمه ولی همسنو سالام تو رابطن آخه من نمی‌دونم از ک ...

۱۷ سال؟؟

الان فکر درس باش و دانشگاه فقط.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۱۷ سال؟؟الان فکر درس باش و دانشگاه فقط.

اره 

درس که میخونم ولی میدونی دخترخالم ۱۴ سالگی ازدواج کرد 

همش زدن تو سرم 

منم بعضی موقع ها میترسم از ایندم 

به نظرت چه زمانی خوبه وارد رابطه شدن؟

اره درس که میخونم ولی میدونی دخترخالم ۱۴ سالگی ازدواج کرد همش زدن تو سرم منم بعضی موقع ها میترسم از ...

۱۴ سالگی چه خیری ازدواج می خواد به آدم برسونه مگه که بکوبنش تو سر آخه.

نه ازدواج نه ارتباط با کسی تو این سن درست نیست.

من ۱۷ سالم بود با همسر سابقم ازدواج کردم خب به چی رسیدم؟؟

بری دانشگاه ۲۰ سالگی به بعد خوبه اون موقع دیگه اونم نه با هر آدمی با آدمی که سرش به تنش بیرزه.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
نه بابا همشون رابطه ندارن سیاست دارن همزمان با هزار نفرن

خوب اونم یجوردادنه مگه حتمابایدرابطه اونجوری باشه

اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم. 

نه والا شما داری حسرتشو میخوری وگرنه اینچنین آدمی هیچ جذابیتی نداره اما دیدم همچنین زنی که زندگیش سر ...

ما کی ذوق کردیم کی حسرت خوردیم چیزی که با خودتون‌ می‌چسبه بدون شناخت به دیگری نچسبونید از قدیم گفتن کافر همه را به کیش خود پندارد شما رو میگنا

حرف دهنتو دو دوتا کن بعد زر بزن بی شعور

عقده ای ببند دهنتو وقتی داری از خرابی و خیانت دفاع میکنی حال و روزت مشخصه یکی هستی مثل همون زن متاهل که میگی غرق خوشیه و چه زندگیه خوبی داره همزمان با شوهرش با یکی دیگس یعنی داری حسرتشو میخوری یعنی ترویج

فاحشگی 

فاز نامعلوم خدازده بندال 

ریپ نزن پیام بعدیت تقدیم به تربیت نداشتت

حذفی

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

یکی از اقوام ما همزمان با دونفر بود چندسال 

بعد بایکیشون ازدواج کرد 

الان پسره تاجش کرده گذاشته رو سرش😐💔فقط پول خرجش میکنه ها

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!